La scurt timp după nuntă, soțul Getuței Sterp s-a impus. Sora fraților Sterp a povestit totul, printre lacrimi. Ce i-a interzis Sebi să facă de acum înainte:”Trebuie să alegi calea mai ușoară”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 11 oct 2022, 09:09

Sora fraților Sterp a povestit totul, printre lacrimi

Sursa: Instagram Geta Sterp

Geta Sterp și Sebastian Crăciunescu își fac planuri. Cu ochii în lacrimi, sora lui Culiță Sterp a povestit ce i-a interzis soțul ei, la scurt timp după nuntă.

Soțul Getei Sterp a pus piciorul în prag, la scurt timp după nuntă. Cu ochii în lacrimi, tânăra a povestit ce i-a interzis Sebi să facă de acum înainte.

După nuntă, Sebi a pus piciorul în prag. Ce nu mai are voie să facă Geta Sterp

Acum că sunt căsătoriți, Geta și Sebi trebuie să facă tot posibilul pentru a evita posibilele neînțelegeri care ar putea exista între ei, asta pentru ca liniștea și armonia să domnească în familia lor.

După nuntă, Sebastian Crăciunescu i-a cerut soției lui să renunțe la munca la stână. 

Citeste si: Iancu Sterp a luat poziție în confictul dintre mama Geta, Ileana și iubita lui Culiță Sterp. Fiul cel mic al mamei Geta a fost tranșant: "Fac din țânțar armăsar"

În urmă cu câteva zile, înainte să se mărite, Getuța a povestit plângând, într-un video pe YouTube, cât de greu îi este să se despartă de oile pe care le-a dus la păscut și de care a avut grijă în toți acești

ani.

Citeste si: Mama Geta, hotărâtă să fie din nou soacră mare! Și-a cunoscut viitoare cuscră și nu s-a abținut până nu a pus o poza cu ea pe rețelele de socializare

„Chiar îmi vine să plâng… Încerc să mă filmez, dar nu știu dacă mă pot abține să nu plâng. (…) Sunt foarte fericită și știu că o să înceapă o nouă etapă în viața mea, însă totodată m-au luat așa toate stările.

M-am gândit că poate asta e ultima dată când… Vreau să nu plâng, dar emoțiile nu le pot controla. M-am gândit că asta e poate ultima dată când vin în calea oilor și când trăiesc astfel de momente… E fericire amestecată cu melancolie și gânduri, și amintiri frumoase pe care le-am trăit cu oile, cu animalele. (…) Dacă o să mă căsătoresc, eu și viitorul soț avem alte planuri”, a
spus Geta Sterp.

Sora lui Culiță Sterp a mai spus că ei îi place viața simplă, la stână, însă trebuie să faci și sacrificii în viața.

„Mie mi-ar fi plăcut viața asta simplă, însă uneori trebuie să alegi calea mai ușoară ca să îți fie cât mai bine. (…)”,  a mai spus sora fraților Sterp.

Geta Sterp și Sebi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani. Acum că s-au căsătorit, cei doi vor încerca să-și clădească o viață a lor, departe de tot ce au trăit înainte.

Citeste si: Gestul care l-a costat scump pe Culiță Sterp, după ce, în drumul spre casă, a luat o femeie la ocazie. Ceea ce a urmat nu-i va pica deloc bine logodnicei sale: ”Când ajung acasă să vezi ce bătaie îmi dă”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”