La sfarsitul acestei saptamani sarbatorim romaneste, cu slanina si cozonac aburind, Dragobetele!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 04:38

Rubrica Stirilor Kanal D, „Ce faci in weekend”, va invita sa petreceti in doua zile cat in 10!

Doamnelor si domnilor, Valentine’s day a trecut si dumneavostra tot fara pereche ati ramas? Nu-i nimic! Dragobetele s-ar putea sa va aduca noroc. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa mergeti la un speed dating in centrul vechi din Bucuresti. Acolo, veti petrece 7 minute conversand cu un participant de sex opus. Ramane la latitudinea dumneavoastra ce veti face in continuare.

Modul de a sarbatori Dragobetele este diferit de la o regiunea la alta, daca sunteti in Constanta weekendul acesta si iubiti ca nebunii,  aleargati pe 21 februarie, luati-va perechea si veniti sa celebrati iubirea in cel mai

inedit mod.

Daca nu vreti sa alergati la crosul iubirii, de goana dupa cadouri nu aveti sansa sa scapati. Va doriti un dar traditional? Nu pierdeti timpul cautandu-l! Mergeti direct la Muzeul Taranului Roman, la Targul de Dragobete. In plus, va veti putea indulci dintr-un cozonac de 10 kilograme in forma de inima.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ardelenii

au modul lor de a sarbatori inainte de Dragobete. Se da startul la Slana Fest. Jumarile, carnatii si slanina isi asteapta clientii.

Doamnelor, nu stiti ce sa mai gatiti? Weekendul trecut am incercat aceasta reteta si va jur ca este deliciosa si o sa aduca un zambet de placere pe buzele familiei dumneavoastra.