La TV este cea mai cea diva, dar stai sa vezi cum e Raluca Badulescu in intimitatea casei?

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 29 iul 2022, 07:45
Cum este Raluca Badulescu in viata de zi cu zi
Sursa: Instagram

Raluca Badulescu, juratul "Bravo, ai stil! Celebrities" si-a castigat renumele de diva excentrica, iar ipostazele in care se pozeaza sunt demne de o adevarata "regina."

Raluca Badulescu este fara nicio indoiala regina stilului excentric din Romania, iar opulenta data de luxul tinutelor pe care le poarta a devenit deja un reper vestimentar pentru cele mai impatimite fashioniste care ii urmeaza exemplul. Sa nu uitam ca faimosul jurat de la "Bravo, ai stil! Celebrities" a dat tonul in materie de peruci in Romania, iar multe dintr evedete si influenceri din fashion au adoptat repede acest trend.

Insa, daca va gandeati ca acasa, Raluca Badulescu este diferita fata de cum o vedem la televizor, s-ar putea sa aveti o mare surprinza.

Cum se imbraca in realitate juratul "Bravo, ai stil! Celebrities" Raluca Badulescu atunci cand nu apare la TV

Citeste si: Cum a cerut-o Andrei Neacsu pe Ilinca Vandici in casatorie? Reactia uluitoare a prezentatoarei "Bravo, ai stil!Celebrities": "Da, mai, Andrei, cum..."

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Când nu este la TV, Raluca Badulescu este exact ca atunci când este la TV, sunt fix același om. În plus, „Bravo, ai stil!”, proiectul nostru de suflet este un reality-show, emisiunea „Teo Show”, cu iubita noastră Teo Trandafir este de asemenea live … nu este nicio diferență intre Raluca Badulescu, cea care apare la televizor și cea reală. Prietenii și cunoscuții vă pot confirma că sunt fix același om, iar în ceea ce privește hobby-urile mele zilnice, ce credeți? Cumpărăturile online, muzica, fashion-ul, acestea sunt! Studiez noutățile pentru că în aceste domenii, că în orice altul, apar noutăți și trebuie să fii la curent cu tot ceea ce este nou, fie că sunt pe placul tău să nu, dar trebuie să le cunoști pe toate ca să ai un „big picture”.

Raluca Badulescu, juratul "Bravo, ai stil! Celebrities": "Prietenii și cunoscuții vă pot confirma că sunt fix același om" 

Ne ocupăm de copil, în măsura în care dorește el, pentru că are 19 ani și vă dați seama este un adolescent pe picioarele lui și, în perioada asta, dorește să aibă libertatea lui. Ne petrecem timpul cu animalutele acasă, pentru că avem doi caței și două pisicuțe, toate adoptate, petrec timpul cu soțul și meu și evident, la Alexandru Raicu la atelier, să nu uitam acest lucru foarte important, unde lucrăm la următoarea ținută pe care o visez,” a declarat Raluca Badulescu pentru ciao.ro.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.