„La un minut după ce am coborât de pe scenă”. Ce i s-a întâmplat Georgianei Lobonț după ce a terminat de cântat la un concert din Turceni! Cântăreața a evitat totul la secundă

Author: Lavinia Medrea

Cântăreața a evitat totul la secundă

Sursa: Instagram Georgiana Lobonț

Georgiana Lobonț a avut parte de o întâmplare care s-ar fi putut sfârși într-un mod incomod imediat după un concert susținut în Turceni.

Georgiana Lobonț este una dintre cele mai apreciate și iubite cântărețe de muzică de petrecere de la noi din țară, fiind cunoscută și pentru faptul că este nașa faimosului saxofonist Armin Nicoară. De curând, artista a fost la un concert în Turceni unde a avut parte de o întâmplare interesantă, iar faptul că a coborât de pe scenă la doar câteva secunde după ce s-a întâmplat totul a scăpat-o de multe impedimente.

Ce i s-a întâmplat Georgianei Lobonț după ce a terminat de cântat la un concert

De curând, Georgiana Lobonț a onorat un eveniment la Turceni, unde și-a bucurat fanii cu muzică și voie bună. Deși este graviduță, a reușit să emane aceeași energie către fanii ei.

Artista a avut noroc să coboare de pe scenă cu doar un minut înainte ca vremea s-o ia razna.

Imediat după ce și-a terminat cântarea, o furtună cu vânt puternic și ploaie torențială a început. Dacă vremea rea ar fi prins-o pe scenă, în timp ce-și bucura fanii, evenimentul ar fi fost ruinat și ar fi plecat udă leoarcă de pe scenă.

Citește și: Greșeala care ar fi împiedicat-o pe Georgiana Lobonț să rămână însărcinată a treia oară: „M-am dus să îmi pun...”. Cine a întors-o din drum pe artistă

„La un minut după ce am coborât de pe scenă... s-a întâmplat asta...”, este mesajul transmis de Georgiana Lobonț, alături de o filmare în care le arată fanilor ei de pe Instagram furtuna care a cuprins Turceniul. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Georgiana Lobonț este însărcinată

Pe data de 9 iulie 2023, Georgiana Lobonț a făcut un anunț care i-a bucurat întreaga sa comunitate de fani, familia și prietenii! Cântăreața este însărcinată și urmează să aibă al treilea copil, iar fericirea este nelipsită din inimile tuturor membrilor familiei vedetei.

„Azi am aflat că vom deveni părinți pentru a treia oară! Suntem în culmea fericirii toa tă familia!”, a declarat Georgiana Lobonț. 

Citește și: Locul inedit în care Georgiana Lobonț și-a făcut testul de sarcină: „Am găsit un câmp și, în lanul de mălai...”. Artista este însărcinată în aproximativ șase săptămâni

Georgiana Lobonț nu a putut rezista sentimentelor de bucurie pe care le-a simțit, astfel că a decis să împărtășească această fericire și cu fanii ei. Nașa lui Armin Nicoară a anunțat că nu știe în câte săptămâni este însărcinată, dar și-a dat seama că sarcina este motivul pentru care, în ultima perioadă, consuma și poftea multe fructe.

„Suntem atât de bucuroși și fericiți! Nu m-am putut abține să nu vă zic! Nu știu în câte săptămâni e sarcina dar important este că e acolo o bobiță de om, în burtica mea!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?