La un pas de despărțire? Cosmin nu poate fi alături de Ștefania! Ce decizie au luat cei doi îndrăgostiți

Autor: Diana Bostan

Ștefania și Cosmin la ”Foc pe bârfă” cu Ionuț Stoica

Sursa: Captură Youtube

Ștefania și Cosmin au părăsit ”Casa iubirii”, însă sunt mai fericiți ca niciodată. Cei doi îndrăgostiți au dat cărțile pe față în ceea ce privește relația lor, dar și în ceea ce privește părerea pe care mama Ștefaniei o are despre Cosmin.

Invitați în cadrul podcast-ului ”Foc pe bârfă”, moderat de Ionuț Stoica, Ștefania și Cosmin au vorbit deschis despre relația lor de după show-ul matrimonial. Blondina a vorbit despre ce părere are mama ei despre Cosmin, dar și despre cum s-a acomodat acasă la iubitul ei, la Timișoara.

Citește și: Cosmin și Ștefania de la “Casa iubirii” au părăsit România. Ce destinație au ales cei doi îndrăgostiți și de ce întâlnire emoționantă au avut parte

Ștefania s-a mutat acasă la Cosmin, la Timișoara

După ce a părăsit emisiunea, Ștefania a mers direct acasă la Cosmin, la Timișoara. Deși este o fire timidă, Ștefania s-a acomodat extrem de repede cu noua ei casă, dar și cu familia lui Cosmin.

Citește și: Cosmin și Ștefania au făcut pasul cel mare la scurt timp după ce tânăra a părăsit „Casa iubirii”! Ce părere au părinții lor despre decizia pe care au luat-o

Cei doi au mărturisit faptul că vor merge și-n Italia, acolo unde locuiește mama Ștefaniei, însă nu se vor muta definitiv. Principalul motiv ar fi faptul că fostul concurent nu cunoaște limba italiană și că i-ar fi destul de greu să se acomodeze.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

„Ne-am acomodat destul de repede, în ceea ce o privește pe ea, că eu eram la mine. Noi vorbisem din emisiune. Ținând cont de faptul că eu nu vorbesc italiană, ar fi mai ușor. Dar urmează să mergem într-o vacanță, urmează să o cunosc pe mama soacră, pe doamna Petronela. Ne-am acomodat foarte repede și foarte bine”, a spus Cosmin, în cadrul podcast-ului „Foc pe bârfă”.

Ce părere are mama Ștefaniei despre Cosmin

În cadrul aceluiași podcast, Cosmin și Ștefania au mărturisit că vor merge în Italia, acolo unde Ștefania a crescut. Fostul concurent este nerăbdător să o cunoască pe viitoarea mamă-soacră, mărturisit că aceasta are o părere foarte bună despre el.

Ștefania a mărturisit că mama ei a sfătuit-o încă de la început să se îndrepte spre Cosmin.

Fosta concurentă susține că mama ei îl apreciază pe Cosmin pentru felul în care acesta o tratează.

Citește și: Cum au fost surprinși Cosmin și Ștefania! Ce se întâmplă, în acest moment, în relația celor doi iubiți: „Din rău am făcut bine”

„Mama mi-a spus de la început să mă îndrept către el că nu o să regret.

Mamei mereu i-a plăcut să am lângă mine un bărbat care să mă respecte, să-mi dea atenție, să fiu ca regina lui. Mama mea l-a plăcut din prima clipă”, a spus Ștefania.

Ștefania susține că nu este o persoană care să își arate sentimentele foarte ușor

Fosta concurentă a fost pusă de multe ori la zid pentru faptul că nu vorbește foarte mult sau pentru că nu-și arată sentimentele pentru Cosmin. Ștefania a recunoscut la ”Foc pe bârfă” că este o persoană care nu se exteriorizează, nici măcar atunci când vine vorba de apropiați sau familie.

„Așa am fost mereu. Nu m-am exteriorizat niciodată, nici măcar față de părinții mei. Să spun ”te iubesc” sau să îmbrățișez. Îmi e rușine de chestiile astea siropoase. Înainte să vin în ”Casa iubirii” abia terminasem liceul, dar munceam deja de la 16 ani ca ospătăriță și după ce am terminat liceul m-am angajat ca purtător de haine.”, a mărturisit Ștefania.

Cosmin a explicat că Ștefania nu se exteriorizează și, în mintea lui, era ca o bătălie. El știa că ea îl iubește, dar nu reușea să se exprime. Poate de aceea, în unele momente, simțea nevoia de confirmare. Acesta a mărturisit că uneori avea îndoieli și îi cerea ei anumite lucruri, dar și-a dat seama că nu este corect să facă asta și a considerat că este mai bine să o lase pe ea să se manifeste natural.