„La vârsta asta o să am deja copii” Bianca de la Casa Iubirii se pregătește să fie mămică? Fosta concurentă a dat marea veste

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 28 mar 2024, 15:51

„La vârsta asta o să am deja copii” Bianca de la Casa Iubirii se pregătește să fie mămică? Fosta concurentă a dat marea veste

Sursa: Instagram

Bianca, fostă concurentă în Casa Iubirii sezoanele 1 și 2, a făcut dezvăluiri surprinzătoare cu privire la o viitoare sarcină. Când își dorește aceasta să devină mamă?

Bianca și Ionuț au demonstrat că sunt hotărâți să facă față tuturor provocărilor împreună. Recent, Bianca a ales să împărtășească și mai multe aspecte intime ale vieții sale prin intermediul rețelelor sociale, într-o sesiune de „Întrebări și răspunsuri” pe Instagram.

Bianca de la "Casa Iubirii" face mărturisiri neașteptate despre planurile de a deveni mamă

Bianca Mândru, cunoscută pentru participarea sa în emisiunea „Casa Iubirii”, a surprins recent pe toată lumea prin declarațiile sale sincere pe rețelele sociale.

Fosta concurentă a vorbit deschis despre planurile ei de a deveni mamă, dezvăluind că își dorește să aibă copii până la vârsta de 30 de ani.

„La câți ani ai vrea să ai copii? Apropo, ești superbă”, a întrebat-o un internaut.

Citește și: Deea și Bianca de la ”Casa iubirii” nu-și mai vorbesc: „Am reușit să menținem prietenia până la un punct”. Ce a deranjat-o pe fosta concurentă a show-ului matrimonial

„Când eram mică credeam că la vârsta asta o să am deja copii, dar după cum vedeți nu am. Așa că acum am în gând să am până la 30 de ani copii, dar dacă nu o să am până în 30, atunci după”, a fost răspunsul Biancăi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Relația Biancăi cu Ionuț a fost subiectul multor discuții și speculații din partea fanilor. Cei doi au avut parte de un parcurs tumultuos în show-ul matrimonial, dar au reușit să își construiască o relație solidă și să devină unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din emisiune.

Ce planuri de căsătorie au Bianca și Ionuț din Casa Iubirii

Invitată în cadrul emisiunii ”Culisele iubirii”, Bianca Mândru a vorbit despre relația ei cu Ionuț, dar și despre căsătorie. Fosta concurentă a emisiunii ”Casa iubirii” susține că cei doi își doresc ca totul să vină de la sine, însă și-a imaginat cum ar decurge momentul cererii în căsătorie. 

Citește și: Ionut și Bianca, dezvăluiri picante despre relația lor! Ce părere are Ionuț despre căsătorie: „Nu e momentul acum”

„În acest moment nu știu cum aș răspunde. Eu sunt o persoană spontană, poate dacă m-ar întreba azi, acum și pe undeva prin spate...aș zice ”nu”, dar dacă mă întreabă diseară, acasă, într-un context romantic, voi spune ”da”. Este ceva serios.

Pentru mine contează să fie sincer, să fie într-un moment potrivit și să fie cu intenția și seriozitatea necesară pe care o merită un astfel de moment. Poate fi romantic, poate fi amuzant, dar contează sinceritatea. Când ții la o persoană vine natural și spontan”, a spus Bianca pentru „Culisele iubirii”.