Lacat pe politie! O comuna a devenit momeala hotilor dupa ce singurii politisti care asigurau ordinea au intrat in concediu

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 ian 2017, 16:14

Suntem in comuna Golaiesti, unde intalnim o situatie de-a rasu` plansu`.

In toiul zilei si-n plin sezon al furturilor, la sediul politiei nici picior de-agent. Ca sa va lamuriti, in localitate sunt doi oameni ai legii, care isi iau, pe rand, concediu de odihna. Ca doar e dreptul lor, nimic de zis. Dar, totusi, de ce e inchis?

 

Acest localnic a gonit intr-un suflet spre postul de politie, ca sa le spuna agentilor ca a vazut cu ochii lui cum hotii ii furau, nestingheriti, porumbul.

Degeaba si-a a zorit singurul cal de la caruta pana-n fata sediului. Era pustiu.

 

Si sa vrei si n-ai cui sa-i spui oful.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Iasi le transmit oamenilor sa stea linistiti.

Politia vegheaza, oriunde ar fi ea. Cu alte cuvinte, paza buna trece primejdia rea, chiar si daca vine de la zeci de kilometri distanta.

 

Localnii n-ar baga, insa, mana in foc. Daca pana si cei din comuna sunt greu de urnit de pe scaunele moi, sustin ei, ce baza sa-si mai puna in altii?

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.