Lacrimi amare curg pe fata unei biete mame care a ajuns sa cantareasca 230 de kilograme

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 sep 2020, 13:15

Isi doreste sa traiasca, sa munceasca pentru copiii ei. Il roaga pe Dumnezeu in fiecare seara sa n-o ia la El, ca sa nu-si lase copilasii pe drumuri.

Nu a fost niciodata slaba-moarta, insa, in ultimii ani, viata a devenit din ce in ce mai grea pentru Adriana Raileanu.
Ne povesteste cu lacrimi in ochi ca a inceput sa ia in greutate dupa ce a nascut a doua oara, acum zece ani! Acum, la 39 de ani, are o greutate greu de imaginat, dar si mai greu de dus pe picioare!

Spune ca saracia si necazurile au adus-o in halul asta.

Sotul ei si tatal copiilor i-a parasit si nu se au decat unul pe celalalt.
Are noroc cu cele doua flori, asa cum le spune copiilor.

Asa cum poate, sapa in gradina, iar, in casa, este curatenie, chiar daca nu au mare lucru. Copiii au uitat de copilarie chiar  daca isi doresc sa se joace cu prietenii de varsta lor, prefera sa stea langa mama. Le este frica si sa o lase singura in curte.

Fata si baiatul o ajuta in tot ce face. O incalta, o spala pe picioare si nu se dau la o parte nici de la treburile gospodariei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ar face orice pentru ca micutii ei sa duca o viata mai buna.

Ar vrea sa munceasca, insa nimeni nu o primeste asa la serviciu.
Nu au nici curent electric in casa. Traiesc din 350 de lei pe luna si banii abia le ajung pentru cartofi si paine.

Cu toate astea, baiatul este premiat. Nu a putut sa mearga la serbarea de sfarsit de an sa isi ia premiul pentru ca nu a avut cu ce sa se incalte. Adriana spera ca va gasi un doctor cu suflet mare care sa o opereze.

Sa fie un om normal si sa poata munci.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.