Lacrimi amare în Gala Bravo, ai stil! Celebrities. Tibi Clenci, cu ochii înlăcrimați, iar Ilinca Vandici nu a mai rezistat și și-a șters lacrimile. Ce se întâmplă în platoul competiției

Author: Alice Popescu
Actualizat: 08 ian 2022, 22:53

Tibi si Ilinca Vandici cu ochii in lacrimi la Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

E pentru prima data cand juratul Tibi Clenci are ochii in lacrimi la Bravo, ai stil! Celebrities.

In Gala Tokyo Glam, concurentele aduc in competitia de stil un spectacol de neuitat prin tinute si momente. Efortul lor va fi rasplatit de catre juratii fashion show-ului cu note date pe masura. Insa, competitia de stil nu e lipsita de momente emotionante sau triste care ii va face pe jurati sa lacrimeze pur si simplu. Ilinca Vandici si ea nu si-a mai putut stapani lacrimile si a reusit totusi sa isi mascheze tristetea.

Citeste si: Ruxi aruncă bomba: "De mâine pot să plec!"Jurații, Bravo, ai stil! Celebrities, indignați de comportamentul concurentei: "Ce vrei, să îți punem o fundă, ia-ți poșeta și pleacă acasă! Să ne simțim noi prost, sau ce?

Tibi Clenci si Ilinca Vandici au izbucnit in lacrimi in cadrul Galei Bravo, ai stil! Celebrities

Tibi Clenci: "Intuiam ceea ce urmeaza sa spui, ma rugam la Dumnezeu doar sa nu imi spui ca e adevarat!"

In aceeasi editie, insa, are loc si o confruntare intre jurati, mai exact Raluca Badulescu si Ruxi.

Raluca Badulescu: "Avem de-a face cu o oaresce manie a persecutiei in cadrul unei situatii.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ruxi: "Nu am zis ca sunt persecutata! TV-ul are montaj si din montaj se poate reiesi cum se vrea pe post."

Raluca Badulescu: "Asta spui pe gura!"

Citeste si: Bella Santiago îi face să plângă pe jurații de la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Povestea de viață a concurentei îi impresionează pe aceștia, în Gala de mâine seară a show-ului

Spectacol facut de Bella Santiago la Bravo, ai stil! Celebrities punandu-si in scena viata personala

Tot in cadrul Galei Tokyo Glam, Bella Santiago povesteste un crampei din viata tumultoasa pe care a trait-o in Filipine atunci cand a ramas insarcinata asteptandu-si partenerul de viata care nu s-a mai intors la ea.  Gala de sâmbătă seară a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzată de la 20:00, la Kanal D este presărată cu momente unice, emoțiile transmise de concurentele aspirante la titlul de Cea mai stilată celebritate din România pun stăpânire pe jurați.

Semnificativ în acest sens este momentul artistic propus pe scenă de Bella Santiago, care îi cucerește pe cei prezenți cu vocea sa, dar și cu povestea de viață halucinantă.