Lacrimi amare în Gala Puterea Dragostei. Maria izbucnește în plâns: ”Toată lumea dă în mine”. Află ce se întâmplă duminică, 18 iulie, de la ora 16:00 și de la 19:00, pe Kanal D

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 17 iul 2021, 20:03
Cristina Mihaela anunt incredibil

Urmărește o ediție plină de surprize Puterea Dragostei mâine, 18 iulie, pe Kanal D.

Surpriză de proporții în Gala Puterea Dragostei de duminică. Cristina Mihaela face un anunț incredibil, unul dintre concurenți este tatăl a doi copii, iar partenera lui este însărcinată, din nou, cu gemeni. Cărțile vor fi date pe față într-o ediție incediară Puterea Dragostei. Despre cine este vorba?

Dezvăluiri de senzație în Gala Puterea Dragostei

Detalii incredibile ies la iveală în Gala Puterea Dragostei.

Cristina Mihaela a făcut un anunț care i-a lăsat pe concurenți mască. Prezentatoarea emisiunii a dezvăluit că a primit mesaje din partea unei tinere care i-a spus că unul dintre concurenții din casa dragostei are acasă doi copii, iar alți doi sunt pe drum.

”Eu am primit niște informații cu că ai avea doi copii, o fetiță pe nume Jessi și un băiat pe nume Victor și culmea, acea fată este însărcinată cu gemeni.”,

a dezvăluit Cristina Mihaela.

Cristina Mihaela a mai dezvăluit că a primit și dovezi concrete, mai exact, poze cu cei doi copii. Concurentul despre care este vorba este Victor, tânărul de 22 de ani, recent intrat în casa dragostei. Rămâne de văzut în Gala de mâine dacă tânărul va recunoaște că este tatăl a doi copii și urmează să devină din nou tată, ori sunt doar zvonuri pentru a fi eliminat din competiție.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cristina Mihaela, dezvaluire incredibila despre unul dintre concurenti! "Are copii acasa si multe altele!" Aflati despre cine este vorba, sambata, 17 iulie, la Puterea dragostei, de la 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Lacrimi amare în Gala, Maria cedează și izbucnește în lacrimi

Relația Mariei cu Marinescu scârțâie din nou, cei doi au ajuns pentru a nu știu câta oara în impas. Tânăra suferă din ce în ce mai mult din cauza atitudinii concurentului care o sfidează și îi aruncă vorbe grele de fiecare dată când are ocazia. Marinescu și Maria sunt mai mult despărțiți decât împreună, iar tensiunile dintre ei sunt tot mai intense pe zi ce trece.

Cei doi nu vor să-și spună adio, dar nici să fie împreună.

”Tu nu ai nicio treabă cu mine și ești interseat de alte femei, lasă-mă pe mine să fac ce vreau eu. E doar pentru competiția asta și nimic mai mult. Luma dă toată în mine.”, a spus Maria printre lacrimi.  

În Gala de mâine vom afla cine este favoritul săptămâni, dar și pentru cine competiția Puterea Dragostei se va sfârși.

Citeste si: Motivul despărțirii Bernei de Philip! A tras-o de păr în Centrul Vechi: ”Am vrut să cer ordin de protecție!”