Lacrimi amare la Survivor România 2021. A plâns așa cum nu a facut-o vreodată. Descalificarea lui Culiță i-a afectat pe unii concurenți

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 29 mai 2021, 21:24
Lacrimi amare la Survirvor România 2021
Sursa: Captură KANAL D

Situație neașteptată la Survivor România 2021, Culiță a fost descalificat după ce a refuzat să mai intre pe traseu. Coechipierii săi au rămas mască în urma deciziei pe care Faimosul a luat-o.

Culiță a decis să renunțe la competiție și să plece acasă la familia sa, mai ales că a rămas foarte puțin timp până când se va naște primul său copil. Gândurile și vinovăția că nu va fi alături de partenera sa când se va naște fiul lor l-au acaparat pe concurent și l-au determinat să facă acest gest de a refuzat să mai intre pe traseu. Faimosul a fost descalificat, astfel va părăsi competiția din Republica Dominicană și va merge acolo unde îi este locul. 

Culiță, dezvăluiri despre plecarea de la Survivor România 2021

Culiță s-a întors în camp pentru a-și lua rămas-bun de la coechipierii săi, persoanele alături de care a conviețuit mai bine de cinci luni în jungla din Republica Dominicană. Faimosul le-a împărtășit colegilor săi sentimentele care l-au acaparat în această perioadă de când se află în competiție și cât de nerăbdător este să meargă acasă la iubita sa.

Faimoșii au fost foarte bucuroși să-l revadă pe colegul lor după gestul pe care l-a făcut la primul joc pentru imunitate.

”Am ajuns până aici, m-am uimit și pe mine, cred că mi-am surprins și familia, prietenii mei de acasă, oamenii care mă susțin, cei care mă susțin, toți, dar, din păcate, nu mai pot continua pentru că se apropie momentul în care eu devin tătic și trebuie să fiu lândă Daniela, de multe ori mă simțeam vinovat că nu am fost lângă ea, în ultimul timp o visam în fiecare noapte, mă gândeam la familia

mea, la mama mea, la frații mei, care nu i-am văzut de cinci luni de zile.”, a spus Culiță.

Citeste si: Decizia neașteptată a Faimoșilor. Cine a fost propus spre eliminare de la Survivor România 2021? Un concurent a fost descalificat

Lacrimi de tristețe la Survivor România 2021 după descalificarea lui Culiță

Decizia Faimosului i-a luat prin surprindere pe colegii săi, dar și pe Războinici.

Cel mai afectat de plecarea lui Culiță este Ștefan Ciuculescu, care a legat o frumoasă relație de prietenie cu acesta. Ștefan a izbucnit în lacrimi când Culiță a venit să-și ia rămas-bun de la colegii săi, dar și de la adversari, acum că cele două echipe conviețuiesc împreună.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ștefan a mărturisit că regretă foarte tare descalificarea prietenului său și că îi va lipsi, el fiind singurul coleg cu care putea vorbi deschis și căruia putea să-i spună tot ce are pe suflet. Acesta a mai precizat că nu va putea vorbi cu Elena Marin așa cum o facea cu Culiță, și cu niciun alt concurent.

”Îmi va fi puțin greu fără el pentru că cu Elena nu o să pot discuta așa liber cum am făcut-o cu el, ceilalți nici nu intră în discuție, dar voi trece și peste

asta pentru că sunt o persoană puternică.”, a spus Ștefan. 

Culiță și-a îmbrățișat toți colegii și le-a spus câte o vorbă bună înainte de a părăsi competiția Survivor România 2021.

Citeste si: Mesajul Danielei Iliescu inainte de episodul din aceasta seara din Survivor Romania 2021. Ce le-a spus ea fanilor Faimosului: "Ma copleseste si pe mine aceasta..."