Lacrimi, durere si suferinta a lasat in urma George, tanarul care a murit in urma unui accident stupid!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 04:27

Prietenii, rudele, dar, mai ales parintii, sunt impietriti de durere, cu totii isi amintesc de el ca un tanar mereu zambitor. Era omul care le-a dat tuturor motive de bucurie.

Pe chipurile celor doi parinti nu se mai poate citi decat o durere imensa. George era singurul lor copil. De ce s-a intamplat asa? Este intrebarea la care nimeni nu va putea sa raspunda vreodata. A fost o greseala fatala a unui coleg de serviciu, a carui arma s-a descarcat accidental.

„Zambetul lui, totdeauna zambea din orice zambea, toti vecinii prietenii, colegii inclusiv dirigintele de la scoala si-a amintit de el dupa ani de zile.”

, ne-a spus mama tanarului.

George era pasionat de sport, in special de bodybuilding. Desi aparentele il aratau pe George ca un om dur, inauntru zacea un suflet de copil, era mereu gata sa ii ajute pe cei din jur.

„Ii placea sa iasa in natura, facea bodibuinding, facea gimnastica, culturism, ii placea sa iasa cu pritenii si prietena in natura, era un baiat de viata”, vorbeste acum, la trecut, tatal lui George.

Avea o multime de prieteni, oameni cu care a petrecut si care acum au vrut sa il conduca pe ultimul drum.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Prietenii spun ca era omul care ii facea mereu sa rada, chiar si atunci cand cineva avea un necaz. De cateva luni, George isi gasise si sufletul pereche: „Era foarte fericit, era realizat pe toate planurile, avea serviciu, avea prietena(…), urma sa se casatoreasca.”

Destinul i s-a frant, insa, mult prea devreme, la doar 25 de ani. George va fi inmormantat maine. In timp ce familia tanarului isi plange durerea, cel ce se face vinovat de manuirea necorespunzatoare a armei este cercetat de politie. Daca va fi gasit vinovat, el va fi cercetat pentru ucidere din culpa.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?