Lacrimi la „Insula de 1 milion”: „Chiar merită să rămână aici!” Cine a câștigat proba și cine se află în pericol de eliminare

Autor: Cristina Mocanu

Cine a câștigat proba de la „Insula de 1 milion” din ediția a 4-a

Sursa: Sursă Kanal D

Cine a câștigat proba de la „Insula de 1 milion” din ediția a 4-a și cine se află în pericol de eliminare?

Competiția a devenit mai acerbă, iar odată cu aceasta și eliminările și tensiunile bat la ușă. Din păcate unul dintre concurenți se află în pericol să fie eliminat. Cine este persoana care a câștigat proba de sâmbătă seara la Insula de 1 milion?

Cine a câștigat proba ediției a 4-a de pe „Insula de 1 milion”

După tensiunile acumulate de-a lungul timpului, prin care au trecut cei patru concurenți Jaguaru, Dragoș, Carina și Flori, a venit momentul ca unul dintre aceștia să plece acasă.

Cei patru au trecut printr-o probă dificilă, iar în acest moment unul dintre ei se află în pericol de eliminare.

Toți concurenții s-au strâns în arena de la Insula de 1 milion pentru a afla cine este persoana care a câștigat această probă, dar și cine a pierdut.

Cosmin Cernat, prezentatorul emisiunii, i-a ținut în suspans pe cei care nu au luat parte la competiție și de asemenea, acesta nu a putu să nu observe faptul că Jaguaru era mai supărat, în timp ce Carina era mai zâmbitoare decât în mod normal.

“Vreți să știți ce s-a întâmplat în runda decisivă?” a întrebat Cosmin, în timp ce concurenții au răspuns pozitiv. Concurenții au fost dezamăgiți când au aflat cine a pierdut această probă.

Citește și: Jaguaru și Carina, nominalizați pentru a doua oară la "Insula de 1 milion’’: "Ne-a amenințat camp-ul’’

Cosmin Cernat: “Din păcate concurentul care a pierdut în runda decisivă și se află la un pas de eliminare este Carina.”

La auzul acestei vești, prietena Carinei, Maria, a izbucnit în plâns.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Maria: “Mă simt foarte tristă, dezamăgită.

Într-un fel mă așteptam că o să spună așa, cu toate că nu e vorba doar despre fizic, doar despre a fi sportiv. Îmi pare foarte rău. Sper ca mâine, poate e cineva care nu mai face față și ar vrea să plece acasă, să o salvăm pe Carina. Chiar merită.”

Pentru a fi salvată Carina are la dispoziție 24 de ore, timp în care poate sta de vorbă cu ceilalți concurenți și să îi convingă că poate și vrea să rămână pe insulă.

“A fost un traseu extrem de dur, o sa încerc să fac așa un rezumat. Trebuiau să treacă peste o plasă, să intre pe sub alta, să ajungă într-un iaz, și de acolo să prindă crabi. Să ia crabii, cu niște mănuși și să-i ducă într-o găleată. Carina s-a aflat foarte aproape de Dragoș. Diferența a fost foarte mică.”, a spus Cosmin.

Citește și: Momente de groază în miez de noapte! Ce au pățit concurenții de la "Insula de 1 milion" în junglă: "Nu știam unde să fugim…’’

“Mă bucur că am avut ocazia să lupt alături de ei, pentru că sunt niște oameni foarte puternici și cu asta am demonstrate și eu că sunt foarte puternică. Drumul meu nu aș vrea să se termine aici, pe insulă, însă depinde și de noroc și de mai multe lucruri.”, a adăugat Carina.

Astfel, cei care au trecut mai departe sunt Flori, Jaguaru și Dragoș, iar Carina trebuie să demonstreze că merită să rămână pe „Insula de 1 milion”.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.