Lacrimi la "Puterea Dragostei": Raluca Marina, DATA AFARA din emisiune! Andreea Mantea a facut anuntul oficial: de la ce a pornit totul

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 18 feb 2019, 16:24

Raluca Marina a avut o cerinta soc in editia de astazi "Puterea Dragostei".

Concurenta a marturisit de fata cu Andreea Mantea ca nu mai rezista in emisiune si ca isi doreste sa plece acasa, deoarece ii e din ce in ce mai greu. Marina este ferma pe pozitie si a declarat de fata cu toata lumea ca isi mentine cerinta chiar daca Daniel s-ar intoarce in casa saptamana viitoare.

"Daca voi face o relatie cu el o voi putea face si afara, nu este doar aici mediul in care ma pot indragosti de el.

Afara vom fi mult mai linistiti daca ar fi sa fie ceva, decat aici in casa. Sunt sigura de asta!

"Sunt obosita psihic si nu imi mai sta capul la asa ceva. Nu imi plac certurile, nu imi place ce se intampla aici, si nu as putea sa imi vad eu de relatia mea si atat.

"Nu m-am gandit ca va fi asa, am avut o perceptie putin diferita despre cum va fi aici.

A fost foarte frumos, pana cand au plecat Adelin, Stefania si Daniel. A ajuns sa imi fie din ce in ce mai greu! M-am bucurat foarte mult cand l-am vazut pe Adrian pentru ca imi aduceam aminte de momentele cand eram cu totii", a marturisit Raluca Marina.

Auzind acestea, Andreea Mantea a facut anuntul care i-a socat pe multi!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Marina, noi nu te tinem cu forta! O sa te rog sa iti faci bagajele, iar maine vei parasi aceasta emisiune", a spus Andreea Mantea.

Iata imaginile: