Lacrimi și dezamăgire pentru Lorena, după ce Laurențiu a pus capăt idilei lor! „Nu cred că mergem în direcția bună!” Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii

Author: Ana Filip
Actualizat: 26 iul 2023, 19:00
Foto(4)

Lorena a izbucnit în lacrimi în camera roșie, după ce Laurențiu i-a spus că renunță definitiv la ea! Iată cum a reacționat concurenta și ce s-a întâmplat în Casa iubirii! „Vreau să terminăm totul acum!”

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de surprize uluitoare, de momente de senzație, de clipă romantice trăite la intensitate maximă de către cei care au deja un cuplu sau se află într-o perioada de cunoaștere, dar și de tensiuni aprige și dispute iscate din gelozie sau orgolii puternice. În ediția precedentă, fetele au avut parte de un moment surprinzător deoarece în pragul casei lor și-a făcut apariția un nou băiat, Cosmin, care le-a încântat cu alură să și cu felul lui de a fi.

În ediția de astăzi, lucrurile s-au precipitat din nou în Casa iubirii, deoarece Lorena și Laurențiu s-au revăzut în camera roșie, unde au decis să pună capăt perioadei de cunoaștere și să meargă fiecare pe drumul lui în continuare.

Lacrimi și dezamăgire pentru Lorena, după ce Laurențiu a pus capăt idilei lor

Astăzi în Casa iubirii a predominat o atmosfera apăsătoare deoarece Laurențiu a hotărât să pună punct idilei dintre el și Lorena, în ciuda faptului că începuse să îi creeze iluzii frumoasei brunete.

Deranjat teribil de faptul că Lorena nu schița niciun gest care să îi demonstreze că îl place și că își dorește o relație cu el, Laurențiu a pus piciorul în prag și a chemat-o pe Lorena în camera roșie, unde i-a comunicat că își dorește să încheie orice legătură cu ea.

Vizibil dezamăgită de hotărârea luată mult prea brusc de cel care până nu demult își dorea să îi devină partener, Lorena și-a exprimat regretul și a încercat să îi explice de ce a recurs până acum la un comportament mai distant față de

el, însă fără sorți de izbândă, deoarece concurentul a subliniat că nu mai există cale de întors și mai mult decât atât tânărul a mărturisit că își dorește să plece acasă cât mai curând.

În tot acest timp, Lorena s-a străduit să își stăpânească lacrimile, pentru a nu-i arăta lui Laurențiu că suferă teribil din cauza deciziei lui. Iar în clipa în care concurentul i-a cerut să meargă în casă fetelor și să le sugereze acestora să îl voteze pe el în următoarea Gală pentru a părăsi competiția, Lorena a început să plângă și

i-a spus răspicat fostului ei partener că nu va face acest lucru.

Laurențiu: Dacă vezi că lucrurile nu merg, ce faci? Încerci la nesfârșit?

Lorena: Da! Nu, până când este o ușa închisă în totalitate!

Laurențiu: Vreau să spui ce înseamnă o ușa închisă!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Lorena: Să văd dacă tu nu vrei nimic și ești foarte convins de ceea ce spui că nu poate fi nimic între noi!

Laurențiu: Până acum nu cred că mergem în direcția bună și nici tu nu crezi treaba asta! Cel mai bine îți dai seama de un om după reacții! Tu nu ai la nimic! Dacă îți dau flori e zero! Eu asta cred! Pe ține nimic nu te deranjează! Tu ești femeia fără reacții! Doar la genunchi ai!

Lorena: De ce nu vrei să ai puțină răbdare? Să mă cunoști mai bine!

Laurențiu: Vreau să terminăm totul acum!

Citește și: Laurențiu și Lorena, întâlnire cu peripeții în camera roșie! Concurenta i-a cerut explicații lui Laurențiu pentru gestul lui față de Bianca! „Dacă ar trebui să mai fac încă o dată că să văd o reacție aș face-o!”

Citește și: "Tu ai luat decizia asta" Mihaela și Lorena, în lacrimi! Ce au pățit cele două concurente: "Nu pot să trec peste"