Lacrimi și dezamăgire pentru Mihaela! Incredibil ce a spus Robert despre concurentă: "Nu și-a dorit o relație" Aflați ce se va întâmpla, marți, 1 august, în Casa iubirii, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 31 iul 2023, 19:07
Foto(6)

Marți, 1 august, va avea loc o nouă ediție incendiară “Casa iubirii”, la Kanal D.

În ediția de marți, 1 august, concurenții din Casa iubirii vor avea parte de o atmosferă tensionată, după ce află ce a vorbit Robert despre relația cu Mihaela.

Citește și: Mihaela, devastată din cauza mesajelor primite! „Nu-ți pasă de mine! Uite ce față de barbar ai!” Iată ce detalii dureroase a descoperit concurenta despre Robert, cel pe care îl considera partenerul ei

Lacrimi și dezamăgire pentru Mihaela! Incredibil ce a spus Robert despre concurentă

Marți va fi o ediție agitată la “Casa iubirii”, iar lucrurile nu par să se liniștească. Mihaela va trece din nou prin momente dificile după ce a aflat ce a vorbit Robert despre relația lor.   

Concurenții din  Casa iubirii  au parte în fiecare ediție de surprize uimitoare, de clipe romantice trăite la intensitate maximă de către cei care au deja un cuplu sau se află într-o perioada de cunoaștere, dar și de tensiuni aprige și dispute

iscate din gelozie sau orgolii puternice. 

Citește și: „S-a cuplat cu mine pentru emisiune. Sunt distrusă pe interior”. Mihaela nu mai are încredere în Robert și stârnește un val de reproșuri la adresa lui

În ediția de marți, 1 august, lucrurile se vor precipita, din nou, în Casa iubirii. Mihaela va izbucni în lacrimi, deoarece este dezamăgită că Robert nu și-a dorit să aibă o relație cu ea.

Andreea Mantea îi cere explicații lui Robert, după ce acesta ar fi avut o discuție în care a declarat că nu vrea să aibă o relație cu Mihaela, pentru că nu o place.

Robert neagă totul, însă, Andreea Mantea menționează că în conversația pe care a avut-o concurentul sunt și mesaje vocale, în care i se recunoaște vocea acestuia. În cele din urmă, Robert va părăsi platoul emisiunii Casa iubirii.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Discuțiile aprinse dintre concurenți se accentuează în fiecare zi în Casa Iubirii. Telespectatorii au parte de ediții din ce în ce mai "picante". Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor mai face, poți afla în ediția de mâine.

Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de marți, 1 august, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.

Citește și: „Eu nu sunt tu, ca să mă deschid pentru toți”. Bianca și Larisa ajung la cuțite în urma unei melodii dedicate în vestiar: „Ea să nu mă judece pe mine”