Lacrimi si durere in familia celebrului Burak Ozcivit! Sotia actorului, Fahriye Evcen si-a pierdut tatal si trece prin momente cumplite!

Author: D.I.
Actualizat: 12 feb 2020, 14:20
Foto(5)

Burak Ozicivt si Fahriye Evcen trec prin momente teribile.

Burak Ozcivit si Fahriye Evcen si-au unit destinele in anul 2017, dupa trei ani de relatie si formeaza de atunci unul dintre cele mai frumoase si reusite cupluri din Turcia. Cei doi indragostiti au marturisit inca de atunci ca isi doresc enorm sa devina cat mai curand parinti, acesta fiind urmatorul mare vis. Ceea ce avea sa devina realitatea in 2018 cand cei doi soti au aflat minunata veste ca vor avea un copil.

Pe 13 aprilie 2019, Fahriye Evcen si Burak Ozcivit si-au vazut marele vis implinit. Acestia au devenit parintii unui baietel perfect sanatos, care a primit nota zece la nastere. Micutul Karan a venit pe lume, la Spitalul American din Istanbul, cu o greutate de 3 kilograme si 670 grame si o inaltime de 52 cm.

In timpul nasterii, Fahriye Evcen Ozcivit nu a fost lasata singura de Burak Ozcivit care a trait momente pline de emotie.

Cei doi parinti au plans de fericire cand si-au vazut fiul.

Chiar daca micutul Karan s-a nascut intr-o zi de 13, pentru cei doi parinti este cea mai norocoasa si fericita zi din viata lor de cuplu.
Fahriye Evcen si Burak Ozcivit nu au publicat inca imagini cu micutul Karan in mediul virtual sau in presa scrisa. Insa frumoasa Fahriye Evcen le-a impartasit fanilor sai deja cateva momente inedite alaturi de micutul Karan.

Citeste si: Seriale turcesti: top seriale turcesti cu cele mai impresionante povesti

Citeste si: Hilal Altınbilek, eroina serialului "Ma numesc Zuleyha", asemanare izbitoare cu mama sa! Iata cum arata cea care i-a dat viata frumoasei actrite!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Burak Ozcivit, aniversare in familie! Iata cati ani a implinit carismaticul actor si ce mesaj de dragoste a primit acesta din partea frumoasei lui sotii, Fahriye Evcen!

Lacrimi si durere in familia celebrului Burak Ozcivit!

Durere mare pentru Fahriye Evcen și familia sa. Ȋn august 2018, Ramazan Evcen a fost operat după ce a fost diagnosticat cu cancer abdominal.

De câteva luni, cancerul a recidivat și tatăl actriței urma un tratament la spital. Ramazan Evcen, tatăl actriței, s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut de o rudă a actriței.

(sursa: viatacuaromadecafea.com; gecce.com.tr)

 

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.