Lacrimi și durere la înmormântarea Andreei, tânăra de doar 27 de ani din Argeș, care a murit din cauza unei boli grave

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 09 nov 2022, 12:22

Lacrimi și durere la înmormântarea Andreei, tânăra de doar 27 de ani din Argeș, care a murit din cauza unei boli grave

Sursa: pexels, facebook

Andreea, tânăra de doar 27 de ani din Argeș, care a murit din cauza unei boli grave, a fost condusă pe ultimul drum, iar prietenii și familia i-au fost alături la înmormântarea la care nu credeau că vor trebui să participe.

Durerea pe care cei dragi au resimțit-o la înmormântarea Andreei, fata din Argeș, nu poate fi descrisă în cuvinte. Aceasta fusese diagnosticată cu o boală necruțătoare și nu a mai avut nicio șansă de scăpare.

Înmormântarea Andreei, tânăra din Argeș, rămâne o amintire dureroasă în sufletul celor apropiați

La doar trei luni de la nuntă, Andreea a fost condusă pe ultimul drum.

Tânăra de doar 27 de ani a fost înmormântată duminică, 6 noiembrie, la Priboieni. Aceasta era absolventă a Facultății de Litere și era unicul copil al părinților ei.

În urmă cu doar câțiva ani, aceasta și-a pierdut tatăl, iar, acum, mama ei a mai condus o ființă dragă pe ultimul drum.

Vestea morții Andreei a fost dată în mediul online de către o prietenă apropiată.

Anunțul a fost un adevărat șoc pentru toți cei dragi, mai ales că nimeni nu se aștepta ca Andreea să sfârșească într-un mod atât de tragic.

Citește și: Cine este femeia din Bucuresti, bătută de un vecin pentru locul de parcare. Incidentul a avut loc în plină zi Video

„Încep aceasta zi cu o informație cutremurătoare! Astăzi, a plecat sa se alăture cetei îngerilor o fata cu suflet de aur! Nu voi uita anii copilăriei petrecuți împreuna, zâmbetele, certurile și jocurile la care participam împreuna! De asemenea, vor rămâne veșnicile

amintiri cu sania, mersul pe deal etc! Andreea, toată uliță noastră te plânge! 😔 Dumnezeu își cheamă  îngerii!! Drum lin către cer!”, a postat una dintre persoanele apropiate acesteia.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

O adolescentă de 16 ani și-a ucis bunica

O adolescentă de 16 ani și-a ucis bunica, după ce avusese o ceartă cu aceasta. Victima avea 76 de ani și amândouă locuiau în Paestum, o localitate din provincia Salerno, Campania.

Adolescenta a luat un cuțit și și-a înjunghiat bunica de mai multe ori. Cu toate acestea, nepoata a fost cea care ar fi fost agresată fizic prima, deoarece bunica ei a rănit-o cu cuțitul bunicului ei, la braț, având mai multe tăieturi în acea zonă, care au confirmat cele spuse de ea.

Fata a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar acestea i-au fost acordate la spitalul Eboli, după care a fost transferată la închisoarea pentru minori din Nisida. Bătrâna a decedat, după ce a fost înjunghiată de patru ori în spate, dar și în alte zone ale corpului.

Citește și: Un barbat și-a ucis soția cu dizabilități, pentru că se săturase să aibă grijă de ea de peste 40 de ani. Aceasta a fost aruncată în mare

După ce și-a ucis bunica, fiind în stare de șoc, fata de 16 ani a ieșit din casă, plângând, plină de sânge, iar vecinii au fost cei care au alertat poliție. Întregul scandal a pornit de la o ceartă în familie.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.