Lacrimi si durere la inmormantarea lui Emi Pian! Membrii familiei ingenunchiati de durere! "Nu te vom uita!" Oamenii au aruncat cu petale de flori peste masina, i-au strigat numele si l-au aplaudat la intrarea in cimitir!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 29 ian 2021, 21:50
video Foto(4)

Familia lui Emi Pian, in lacrimi! Si-a strigat durerea pe ultimul drum!

Lacrimi si durere la inmormantarea lui Emi Pian! Desi inmormantarea interlopului Emi Pian ar fi trebuit sa aiba loc astazi in jurul pranzului, totul s-a schimbat radical in aceasta dimineata. Mai exact, fortele MAI au desfasurat o mobilizare fara precedent in conditiile în care la inmormântare erau asteptati peste 1000 de persoane.
Noua situația a stârnit controverse în condițiile restricțiilor impuse pentru prevenirea răspândirii COVID-19, așa că familia a decis ca procesiunea de înmormântare să aibă loc mult mai rapid.


Astfel, deși înmormântarea trebuia să aibe loc la ora 13, aceasta are loc, de fapt, mult mai devreme.

Citeste si: Principalul suspect în cazul morții lui Emi Pian a fost dus la audieri! Decesul interlopului, produs într-un mod halucinant! Filmul crimei

Citeste si: Ce plănuiește clanul Duduienilor după moartea lui Emi Pian! Avocatul Duduienilor a rupt tăcerea!

Citeste si: Ce mesaj a postat fratele lui Emi Pian pe facebook: "Anunț important!" Ce urmează?

Lacrimi si durere la inmormantarea lui Emi Pian! Membrii familiei ingenunchiati de durere! "Nu te vom uita!" 

Familia lui Emi Pian este distrusa de durere! Pe drumul catre cimitir, rudele si apropiații nu s-au mai putut abtine si au inceput sa-si strige durerea.

"Emi Pian, Emi Pian, Emi Pian", "Nu te vom uita, Nu te vom uita, Nu te vom uita", sunt cateva dintre cuvintele pe care le-au strigat familia indurerata a celebrului interlop, dar si apropiati ai acestuia, care au venit special pentru a-l conduce pe utlimul drum.

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Florin Mototolea a fost inmormantat mult mai devreme decat se astepta toată lumea.

Membrii familiei au luat decizia de a schimba ora pentru a respecta masurile impuse de oamenii legii.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Momentul in care sicriul lui Emi Pian a ajuns la cimitir! Oamenii au aruncat cu petale de flori si l-au aplaudat pe interlop, dupa care au inceput sa-si strige durerea.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al unuia dintre cei mai cunoscuți interlopi din Romania a ajuns la cimitir. Emi Pian a fost condus pe ultimul drum de către familie și apropiați. La intrarea în cimitir, oamenii au aruncat cu petale de flori și l-au aplaudat puternic pe Florin Mototolea, in timp ce ii strigau numele.

(sursa: spynews.ro)

Femeile din familia Duduienilor l-au jelit pe Emi Pian si au strigat din tot sufletul, impresionand pe toti cei din cortegiul funerar:

"Aoleu, maicuta mea, nu mai pot! Aoleu!", au fost strigatele de jale.
Vedeti imagini pe spynews.ro

(sursa foto cortegiu: cancan.ro)

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.