Lacrimi si durere la inmormantarea taximetristului ucis VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:31

Cu greu si-au stapanit lacrimilie si durerea toti cei care l-au cunoscut pe Valentin Andires.

 Barbatul, care n-a mai apucat sa implineasca 60 de ani, a avut parte de o moarte cumplita. IERI, taximetristul gasit fara suflare intr-o fintina, a fost condus pe ultimul drum!

In onoarea lui, colegii de munca nu au onorat nicio comanda si au mers la inmormantarea celui despre care aveau doar cuvinte de lauda.

Sora lui Valentin Andries abia isi mai gaseste cuvintele sa vorbeasca la trecut despre fratele ei. Taximetristul
a plecat in cursa spre moarte lunea trecuta, pe 26 noiembrie. Il chemasera doi clienti, pe care trebuia sa-i duca in comuna Cudalbi. Ajunsi la destinatie, cei doi indivizi de 23 si 24 de ani l-au obligat sa mearga pe un camp. Acolo avea sa-si gaseasca sfirsitul. I-au furat telefonul mobil si cei 150 de lei si dupa care l-au aruncat intr-o fantana parasita.

Dupa trei zile, politistii au pus mana pe cei doi indivizi care au recunoscut ca l-au omorat pe Valentin Andries pentru a-i lua masina in care s-au adapostit de frig.







 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.