Lacrimi și durere pentru Sebi „Azi am fost la cimitir să îi iau groapă băiatului meu” Tatăl băiatului ucis în accidentul de la 2 Mai este în stare de șoc

Author: Diana Bostan

Sebastian, tânărul ucis în accidentul de la 2 Mai

Sursa: Facebook- Sebastian Olariu

Doi tineri și-au pierdut viața în accidentul de la 2 Mai, acolo unde un șofer drogat a intrat cu mașina într-un grup de opt persoane. Familiile celor două victime nu-și revin din șoc.

Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși în accidentul de la 2 Mai, nu-i vine să creadă că fiul său s-a dus, iar toate planurile de viitor i-au fost spulberate. În loc să-i cumpere apartament, a fost să-i cumpere loc de veci.

Sebi era student la geografie și era un băiat liniștit

Cei ce l-au cunoscut pe Sebastian au doar cuvinte de laudă la adresa acestuia și-și revin cu greu din acest șoc.

Durerea este cu atât mai mare, cu cât au aflat că șoferul a fost oprit de polițiști înainte de a provoca tragedia, dar a fost lăsat să plece cu mult prea multă ușurință.

Citește și: „A fost un accident în fața noastră”. Vlăduța Lupău, martoră la tragedia rutieră din Rădăuți, care a ucis patru membri ai unui ansamblu folcloric

Tatăl lui Sebi cere dreptate pentru fiul său, iar cu durere în suflet a mers să-i cumpere loc de veci, lucru la care nu s-ar fi gândit niciodată.

Acesta și-a sfătuit băiatul să meargă cu trenul la mare, tocmai pentru a evita o posibilă tragedie, însă un alt șofer a fost cel care i-a adus sfârșitul lui Sebastian.

Citește și: Ies la lumină primele declarații ale părinților băiatului care a produs tragedia de la 2 Mai: "Nu încercăm să-l absolvim de rigorile legii"

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Azi am fost la cimitir să îi iau groapă băiatului meu. În loc să îi iau apartament, i-am luat groapă. Pentru ce atâta durere, pentru ce? Au murit foarte mulți tineri din cauza nenorociților aceștia cu bani care le oferă copiilor totul și ne omoară nouă copiii nevinovați.  Dacă polițiștii îl opreau (nr. pe șofer) și îl testau cu acel aparat de droguri, sigur, acum, Sebi trăia", a spus tatăl băiatului, în lacrimi, potrivit antena3.

Tatăl lui Sebi a aflat că fiul său este mort de la firma de pompe funebre

Bărbatul este revoltat de faptul că polițiștii nu l-au sunat imediat după producerea accidentului. Acesta a aflat după cinci ore, nu de la polițiști, ci de la o firmă de pompe funebre.

Citește și: „Poliția l-a lăsat să plece” Informații șocante despre tragedia de la 2 Mai. Șoferul drogat ar fi fost oprit înainte de accident

Atât el, cât și părinții Robertei, a doua tânără ucisă de șoferul teribilist, cer dreptate pentru cei doi, însă se tem ca nu cumva cazul să fie mușamalizat după ce a ieșit la iveală faptul că părinții inculpatului sunt oameni influenți, iar Vlad Pascu a scăpat basma curată în mai multe cazuri.

Citește și: Oana Roman este în stare de șoc după accidentul de la 2 Mai „Unul dintre tinerii care au murit are un tată cu care am lucrat”

Roberta și Sebastian erau studenți la geografie și aveau tot viitorul în față. Prietenii și apropiații au venit, seara trecută, să-și ia rămas bun de la cei doi. Încă nu le vine să creadă ce s-a întâmplat și-și doresc ca vinovatul să plătească cu ani grei de închisoare.