LACRIMI si DURERE! Tinerele care au murit ARSE la Constanta au fost inmormantate

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:03

Un judet intreg a fost astazi in doliu. Sute de oameni le-au condus pe ultimul drum pe victimele tragediei din Constanta.

Nu a fost trecator care sa nu se opreasca si sa se roage pentru fetele imbracate in rochii de mireasa. Nimic n-a putut, insa, alina durerea care-i sfasie pe cei care le-au cunoscut si iubit. Si in Constanta, si in Mangalia, cortegiile funerare s-au intins pe-un drum lung, ca-ntr-un mars al suferintei. Pana si trecatorii si-au sters lacrimile si si-au luat adio in tacere, la fiecare colt. Drumul celor 3 fete a fost asternut cu flori, iar lumanarile nu s-au stins o clipa.



Nu e nimic mai dureros pe lumea aceasta decat sa-ti duci copilul la groapa! Nicoleta, tanara de numai 22 de ani, a fost condusa pe ultimul drum. Pe fata  mamei sale nu se mai ususca lacrimile. "Un copil care avea toate calitatile, cred ca asta a fost si motivul pentru care Dumnezeu a vrut sa o aiba langa el", spun trecatorii. Cu ultimele puteri, rudele au aplaudat-o pe Nicoleta, asa cum obisnuia sa o faca si publicul ei, la spectacole.


Nedezlipite de sicriu au stat si rudele Mihaelei, tanara din Mangalia care dansa in restaurantul care a luat foc. Nimeni nu le poate alina durerea. Fata a fost condusa spre vesnicie de sute de oameni care au iubit-o. Micky, asa cum ii spuneau apropiatii, a ramas in amintirea tuturor ca o tanara care a luptat pentru tot ce are: "a fost un copil care a reusit singur in viata, a lucrat ca sa se poata intretine, sa nu apeleze la nimeni", spun cei care o cunosc.


Astazi  au aparut imaginile surprinse de camerele de supraveghere montate in apropierea restaurantului. Se vede clar cum oamenii alearga dintr-o parte intr-alta, alarmati de fumul gros care a invadat strazile. In plan secund, se zaresc si primele flacari. Curiosi, cativa trecatori filmeaza cu telefonul mobil, nestiind ca sunt, de fapt, martorii  unei triple tragedii!

In timp ce rudele indurerate isi iau adio pentru totdeauna, apar noi presupusi martori cu declaratii-soc.
O tanara, ospatarita in restaurant, pare sa fie un personaj cheie in acest caz: "E posibil sa fi fost imobilizate! Nu-mi explic de ce nu au fugit! Inca este un semn de intrebare de ce au ramas acolo blocate".

In seara blestemata, tanara era de serviciu, dar iesise din local pentru cateva secunde. Daca e adevarata, marturia ei rastoarna cu totul  ce s-a crezut pana acum. Focul n-ar fi izbucnit la subsol, ci "in zona de sus si unde era vestiarul fetelor.
De-acolo a pornit totul, nu din bucatarie, in bucatarie nici macar nu a apucat sa intre fumul, fumul s-a lasat tot de sus in jos, in restaurant si in cateva secunde s-a umplut tot, nu mai vedeai nimic, nu mai puteai sa respiri, groaznic a fost". De un scurt-circuit nu poate fi vorba, spune tot ospatarita! Luminile ar fi ramas aprinse chiar si cand totul ardea in jur.

"Cred ca au fost blocate, de aceea cea mica a fost gasita pe holul acela, nu stiu cum a reusit sa sparga geamul, sa iasa, de aceea seful meu a reusit
sa o scoata de-acolo, a mai vrut sa intre o data si nu l-au mai lasat pompierii".

Inca se cauta raspuns la cea mai importanta intrebare: este sau nu vorba de o mana criminala? Ancheta mult prea anevoioasa s-a mutat de la Parchetul din Constanta la Bucuresti. De caz se vor ocupa, de-acum, anchetatorii din Capitala. Au de asamblat un puzzle complicat, ale carui piese adunate in 3 zile au creat mai mult confuzie decat lumina.
##VIDEO108697##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.