Lacrimi si emotii! Ce mesaje au primit Razboinicii de la prietenii de acasa

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 21 iul 2022, 05:10
Si baietii au plans cand au vazut mesajele de acasa

Razboinicii au castigat jocul de comunicare si au primit mesaje de la prietenii de acasa.

Mai toti concurentii din tabara Razboinicilor au plans cand au vazut mesajele prietenilor de acasa, inclusiv baietii.

Prietenii de acasa le-au transmis Razboinicilor ca le este dor de ei, dar ca spera sa ramana cat mai mult in competitie.

Marilena a primit un mesaj de sustinere de la cea mai buna prietena a ei, pe care tot Marilena o cheama si careia trebuia sa ii boteze fetita.

Citeste si: Alin Salajean, din nou in hohote de plans la Survivor Romania dupa ce a auzit asta despre Diana, sotia lui in timpul competitiei:"Toata lumea stie ca eu..."

Era de asteptat sa fie atat de emotionant momentul vizionarii mesajelor. Mai multe concurente au inceput sa planga doar cand Daniel Pavel a anuntat premiul de astazi.

Razboinicii au castigat jocul de comunicare

Dupa doua infrangeri in cele doua jocuri pentru imunitate, Razboinicii au reusit sa isi adjudece victoria in jocul de comunicare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

A fost un joc cu rasturnari de situatie, mai intai Faimosii au condus, apoi Razboinicii au revenit, scorul a fost, la un moment dat, de 7-7, iar dupa aceea Razboinicii nu au mai pierdut niciun punct si au castigat cu 10-7.

Razboinicii s-au si certat in timpul jocului, iar Marilena, nervoasa, a plecat in timpul jocului sa se reculeaga si a plans in hohote.

Si in sanul echipei Faimosilor au fost tensiuni, care au izbucnit la final. Georgiana a fost taxata pentru evolutia ei.

Marinela a clacat!

Marinela a clacat in timpul jocului de comunicare, pe care Razboinicii au reusit, in cele din urma, sa il castige. Ea s-a si certat cu un coleg de echipa, care a acuzat-o ca nu il respecta.

Premiul obtinut in jocul de comunicare, mesajele de la prietenii de acasa, a emotionat-o foarte tare pe Marilena, care le-a povestit, cu lacrimi in ochi, colegilor intreaga istorie cu prietena ei cea

mai buna. Cu totii au fost impresionati ca Marilena trebuia sa naseasca bebelusul prietenei sale, insa nu a putut fiindca se lupta pentru trofeu la Survivor Romania 2021.

„Imi place sa fiu o persoana sincera si asumata. Ma asteptam sa fiu nominaliza. Votul fiecareuia din echipa mea banuiesc ca a fost foarte bine intemeiat. Sper din suflet ca cei de acasa să mă ajute și cu ajutorul lor sa raman in competitie si sa fie totul bine pana la capat”,  a declarat Marilena, dupa ce a aflat ca a fost nominalizata pentru eliminare de catre colegii

ei.

In cele din urma, cea care a parasit competitia Survivor Romania a fost Andreea Mosneagu, care a primit cele mai putine voturi din partea publicului.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.