Lacrimi și emoții teribile în Casa iubirii! Catinca, Larisa și Laurențiu au ajuns în pragul eliminării! Telespectatorii au decis ca de fiecare dată! Iată ce anunț uluitor a făcut Andreea Mantea

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 oct 2023, 19:56
Foto(4)

Momente dureroase în Casa iubirii! Catinca, Larisa și Laurențiu au ajuns în pericol de eliminare! „Mi-e rușine de ce i-am spus!” Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârnit în rândul concurenților!

După o săptămână dificilă și plină de momente tensionate iscate în Casa iubirii, concurenții au avut parte de o seară de Gală la fel de agitată, deoarece Andreea Mantea i-a anunțat pe concurenți încă de la începutul ediției că unul dintre ei va pleca acasă. În urma nominalizărilor făcute de către concurenți, trei dintre ei au ajuns în pericol de eliminare și au așteptat cu nerăbdare verdictul de la finalul serii.

Catinca, Larisa și Laurențiu au ajuns în pericol de eliminare

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a plutit o atmosfera tensionată și plină de momente complicate pentru unii dintre concurenți. Concurenții au fost anunțați de Andreea Mantea că va fi o Gală eliminatorie, astfel că după efectuarea nominalizărilor trei dintre ei au ajuns în pragul eliminării: Catinca, Larisa și Laurențiu, care au așteptat rezultatele voturilor primite din partea telespectatorilor.

După ce i-a ținut câteva minute în mare suspans, Andreea Mantea a anunțat că prima care se salvează este Catinca, pe care a poftit-o alături de ceilalți colegi, a urmat-o și Laurențiu, care deja se temea să nu fie el cel eliminat.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Bianca și Ionuț, momente romantice la primul lor date în afara platourilor de filmare! Julia și Cosmin au savurat și ei prima etapă a perioadei lor de cunoaștere! Iată cum au decurs date-urile lor

În cele din urmă, Andreea Mantea a anunțat că Larisa este cea care va pleca acasă după o ședere în Casa iubirii de câteva luni, timp în care l-a cunoscut pe George, tânărul de care se apropiase și chiar au format un cuplu frumos în cadrul emisiunii. Anunțul l-a întristat teribil pe Antoni, care spera să nu fie Larisa cea eliminată, pentru a mai speră că într-o zi se vor putea apropia.

Înainte de a părăsi platoul emisiunii, Larisa si-a luat rămas bun de la toți colegii sai, chiar si de la Lorena, cea care ii declarase război de curând. 

Citește și: Mihaela l-a pus la zid pe Robert! Cei doi concurenți sunt din ce în ce mai aproape de despărțire! Concurentul i-a reproșat Mihaelei că s-a amuzat pe seama lui! „O fi virgin? Nu știu, fată!”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.