Lacrimi și emoții teribile în prima Gală! Mihaela a avut parte de o mare surpriză din partea lui Marinel, la scurt timp după ce și-au adresat replici acide! „N-o să uit această zi!”

Author: Ana Filip
Actualizat: 22 ian 2023, 20:00
Foto(5)

Lacrimi și emoții uriașe pentru Mihaela, în prima Gală a emisiunii Casa iubirii! Tânăra a avut parte de o surpriză de proporții din partea lui Marinel, chiar la scurt timp după ce avuseseră un schimb de replici aprige! „Au fost prea multe tensiuni și sunt departe de cei pe care ii iubesc!”

În prima Gală a emisiunii Casa iubirii, în cel de-al doilea sezon, concurenții au avut parte de primele tensiuni iscate între unii dintre concurenți, însă și de momente emoționante și chiar romantice. După ce în ediția de sâmbătă, Radu a fost primul băiat care a spart gheață și a sărutat-o pe Cristina, tânăra pe care a admirat-o din prima clipă în care a văzut-o pășind în platoul emisiunii, în cadrul Galei, tânărul a mărturisit în față tuturor că are deja sentimente sincere pentru Cristina și își dorește că lucrurile să evolueze pas cu pas spre o relație reușită

de iubire.

Lacrimi și emoții teribile în prima Gală! Mihaela a avut parte de o mare surpriză din partea lui Marinel

În ediția de astăzi, în prima Gala a emisiunii Casa iubirii, în cel de-al doilea sezon, Mihaela a răbufnit l-a pus la punct pe Marinel, după ce s-a simțit deranjată de atitudinea lui. Tânăra l-a acuzat pe carismaticul concurent de faptul că le-ar fi zis fetelor că ea îl place și este geloasă pe Natalia și pe Bia, pentru că s-au apropiat de el în ultimele zile.

Mai mult decât atât, Mihaela a spus răspicat în fața tuturor că Marinel joacă la două capete și profită de faptul că este unul dintre cei mai admirați băieți din acest sezon.

Mihaela: Le spune fetelor că eu aș fi geloasă! Că vorbește acum cu Natalia! Dar chiar nu am nicio problema, Marinel! Chiar mă bucur pentru ține!

Marinel: Am văzut că o păruiești pe Bia! Mihaela, nu înseamnă că dacă o chem în camera roșie neapărat trebuie să fac o relație cu ea! Sau te-am chemat pe

ține în camera roșie să facem o relație! Nu!

Mihaela: Nici să nu mă mai chemi niciodată, că nu am ce să vorbesc cu tine, că ești foarte prefăcut!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

În cele din urmă, Marinel va recurge la un gest uluitor, la adresa Mihaelei, chiar după schimbul de replici acide pe care l-au avut.

Tânărul a ieșit din platou și după câteva minute a revenit cu un tort și cu un buchet de flori pe care i le-a oferit Mihaelei, cu ocazia zilei ei de naștere. Vizibil emoționată, concurență a izbucnit în lacrimi și le-a mulțumit tuturor pentru urările calde și pentru cadourile primite.

Citește și: Radu și-a luat inima-n dinți și a recurs la un gest uluitor în Casa iubirii, sezonul 2! Tânărul a sărutat-o pasional pe Cristina! Iată cum a reacționat concurenta! „Doamne, cum îmi bate inima!”

Citește și: Prima cină romantică în cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii! Bianca a avut parte de clipe frumoase alături de Robert! „În preajma ta mă simt foarte tensionată!”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.