Lacrimi si emotii uriase pentru Faimosi! Ce mesaje a primit Culita de la iubita sa, Daniela? Iata cum a reactionat viitorul tatic!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 mai 2021, 01:42
Culita a primit cea mai frumoasa veste de acasa.
Sursa: Captură KANAL D

Culita Sterp a fost cel mai incantat de premiul castigat de echipa sa in jocul de comunicare, deoarece isi doarea enorm sa afle vesti de la iubita sa, Daniela, care urmeaza sa nasca in curand.

Miza jocului de comunicare din aceasta saptamana a fost una fabuloasa, ce a constat in mesaje scrise de la familie si totodata capul sau insula. Astfel, concurentii din ambele echipe au luptat cu toate armele si au incercat sa dea totul pe traseu pentru a obtine victoria si pentru a conversa prin mesaje cu cei dragi de acasa. In cele din urma cei care au castigat jocul de comunicare au fost Faimosii astfel că acestia au avut ocazia de a primi mesaje scrise din partea celor mai dragi persoane din vietile lor.

Cum a reactionat Culita Sterp dupa ce a aflat ca a devenit unchi!

Culita Sterp a dovedit mult curaj, forta si determinare in cadrul competitiei Survivor Romania, insa cand vine vorba despre familia sa, Faimosul devine extrem de emotionat si sensibil, mai ales ca se gandeste mereu la iubita sa, Daniela, care urmeaza sa nasca in curand.

Desi in ultima vreme Culita a fost extrem de trist si chiar le-a marturisit unor colege de-ale sale ca isi viseaza mereu iubita, victoria din jocul de comunicare de astazi i-a readus

zambetul pe buze si i-a ridicat moralul foarte mult.

Faimosul a avut parte de o bucurie imensa astazi, dupa jocul de comunicare, cand a avut ocazia de a conversa cu iubita lui, Daniela, care i-a transmis ca se simte bine si ca ii este foarte dor de el si totodata l-a anuntat ca a devenit deja unchi, deoarece sora lui, Ileana a nascut o fetita superba si sanatoasa si toata familia este fericita.

"Am reusit sa vorbesc in sfarsit cu Daniela, pentru ca imi este foarte dor de ea! Si acest lucru m-a bucurat si in acelasi timp m-a si intristat oarecum pentru ca m-a facut sa-mi fie si mai dor de ea, dupa ce am vorbit acum! Mi-a spus ca am devenit unchi! Eu aici la Survivor am devenit unchi! Este ceva minunat! Si ca am o nepotica pe care o cheama Carla! Sa traiasca si sa fie sanatoasa! Este fetita surorii mele, Ileana! Abia astept sa ajung acasa sa o vad si s-o iau in brate!",

a spus Culita, extrem de emotionat.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Daniela Iliescu, sedinta foto uluitoare inainte de nastere. Culita Sterp ar ingenunchea daca ar vedea-o cum arata insarcinata in aproape 9 luni

Citeste si: Culita acuzat de manipulare! Zanni si Sebastian il pun la zid pe Faimos, dupa pierderea primului joc de imunitate! "Au vorbit pe dupa copaci!"

Citeste si: Iubita lui Culiță Sterp, mărturisire emoționantă înainte de a deveni mamă: „După toate lunile astea, lumea...” Ce a dezvăluit?

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.