Lacrimi si furie in casa Puterea dragostei! Ile paraseste platoul emisiunii! Aflati ce decizie radicala va lua tanara, vineri, intr-o editie incendiara de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 03 aug 2022, 04:35
video Foto(7)

Ile cedeaza nervos si paraseste platoul emisiunii, dupa un schimb de replici acide cu Radu si Adelina. Aflati ce decizie va lua concurenta!

Desi saptamana a inceput cu multe momente surprinzatoare pentru concurentii din casa Puterea dragostei, treptat atmosfera a redevenit tensionata, mai ales in grupul baietilor, unde Radu incearca sa isi impuna mereu punctul de vedere si sa le demontreze tuturor ca poate cuceri pe oricare dintre fete.
In prima editie a saptamanii Diana a revenit in casa iubirii dupa ce fusese eliminata in cea mai recenta Gala Puterea dragostei, ca urmare a faptului ca Radu a fost din nou desemnat Favoritul saptamanii si liderul casei.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Productia Puterea dragostei poate fi vizionata si in acest sezon atat la Kanal D cat si in mediul online. Indragita emisiune este difuzata si live video pe Kanal D, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM.

In editia de joi a emisiunii Puterea dragostei, Radu si Adelina au purtat o discutie extrem de aprinsa, dupa ce tanara s-a aratat geloasa, reprosandu-i lui Radu ca s-a apropiat prea mult de Antonia noua concurenta.

Citeste si: Andra Volos, hărțuită de un individ necunoscut. Fosta concurentă de la Puterea dragostei trece prin momente cumplite

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Geta Sterp vorbește despre purtatul centurii de siguranță în timpul saricinii: „Eu îmi imaginam că dacă mă oprește poliția, o să îi arăt ceva de la medic cum că sunt însărcinată și scap ieftin.”

Ile cedeaza nervos si paraseste platoul emisiunii

Pe de alta parte, Adelina a facut dezvaluiri incredibile despre Alina. Aceasta a spus ca tanara i-a zis Adrianei "plasticata".
Tensiunile vor continua si in editiea de vineri a emisiunii Puterea dragostei, cand Ile va parasi platoul intr-un exces de furie. Dupa un schimb de replici acide cu Radu si Adelina, Ile va ceda nervos si va spune raspicat tuturor ca pleaca din emisiune.

Criza de nervi a concuretei va continua in culise, unde va izbucni in lacrimi si ii va spune Adelinei ca nu mai suporta sa fie tratata urat de catre Radu si ceilalti.
Aflati ce decizie va lua Ile si ce se va intmpla in casa Puterea dragostei, intr-o noua editie incendiara, vineri, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Radu de la Puterea dragostei, dezvăluiri uimitoare despre relația cu Adelina: ”M-am pupat cu ea acum o săptămână în casă...”

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.