Lacrimi și mesaje de condoleanţe pentru Liviu, românul care și-a pierdut viața în Lefkada: ''Cuvintele nu-și au rostul''

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 07 sep 2022, 21:39
Liviu Foto(4)

Lacrimi și mesaje de condoleanţe pentru Liviu, românul care și-a pierdut viața în Lefkada

În urmă cu câteva zile, nouă români au fost dați dispăruți în Grecia, zona Lefkada. Din păcate, unul dintre ei și-a pierdut viața.

O nouă tragedie în Lefkada! Liviu și-a pierdut viața după ce s-a aventurat în apele mării alături de câțiva prieteni. Tinerii nu au mai ținut cont de valurile periculoase, iar curenții i-au tras în larg. 

Citeste si: Cine este românul care s-a pierdut în larg cu cei nouă prieteni ai lui și a decedat. Surse apropiate spun că nu purta vestă de salvare

Lacrimi și mesaje de condoleanţe pentru Liviu, românul care și-a pierdut viața în Lefkada

Vestea că Liviu nu mai este în viață a picat ca un trăsnet pentru familia și prietenii tânărului. Apropiații acestuia trăiesc o adevărată dramă și nu pot realiza că Liviu nu va mai face parte din viața lor.

Citeste si: Liviu, tânărul care și-a pierdut viața într-un mod tragic în Lefkada, a avea un vis la care puțini ar fi sperat. Prietenii bărbatului au promis că îi vor îndeplini ultima dorință: ”Îți promit că îți voi îndeplini eu dorința asta”

"Se pare că Liviu nu purta vestă de salvare în momentul în care a decis să se aventureze în apele agitate ale mării", au declarat surse apropiate pentru kanald.ro.

Pe rețelele sociale au început să curgă mesaje de condoleanțe și regrete pentru Liviu, românul care și-a pierdut viața în Lefkada.

"Prieten drag, vei trăi veșnic în sufletul meu, ne vom revedea acolo.",

"Dumnezeu să te odihnească în pace!", "Cuvintele nu-și au rostul...", "Drum lin, prieten drag!",  au scris prietenii lui Liviu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Incredibil! Nuntă subacvatică lângă o insulă din Grecia. Cum decurge un astfel de eveniment| Video

Radu Dinu și-a pierdut viața în aceeași destinație din Grecia

În luna iulie a anului acestuia, Radu Dinu, fiul primarului din Amărăștii de Jos, și-a pierdut viața în aceeași destinație.

Tânărul român avea doar 25 de ani și era în prima lui zi de concediu. 

Radu Dinu a fost căutat zile întregi de către echipajele de salvare, în Marea Egee, însă, din păcate, a fost găsit abia pe 14 iulie, joi, când deja era prea târziu. Potrivit unei publicații elene, trupul neînsuflețit al tânărului a fost găsit de către un italian, care practica sporturi nautice în zona unde zăcea Radu Dinu, pe o plajă abruptă.

„Îmi este imposibil să accept că scriu aceste rânduri! Îți mulțumesc pentru tot prieten drag, OM BUN și altruist, sursă de inspirație și motivație în multe planuri (sportiv, alimentar, emoțional, stil de viață, drumeții etc.). Rămân cu tot ce am învățat de la tine și amintirea întâlnirii întâmplătoare chiar în ziua dinaintea plecării în vacanță, fericit și entuziasmat pentru prima ta vacanță în Grecia. Mulțumiri, respect și lumină veșnică!”/ „Este foarte dureros pentru un părinte să-şi piardă copilul la o vârstă aşa fragedă. Eu am aflat vestea prin intermediul rețelelor de socializare şi am rămas șocat. Parcă ieri eram colegi de clasă, iar astăzi…nu mai este. Rămân în urmă amintirile…Odihnă veșnică, Dinu Radu! Iar noi, cei tineri, ar trebui să învăţăm ceva din toate acestea”, a scris unul dintre prietenii lui Radu.