Lacrimi și regrete în Casa iubirii! Alexandru a luat o decizie crucială! „Vreau să te las liberă, să fii fericită!” Tânărul i-a spus Biancăi, printre suspine că vrea să pună punct relației lor! Iată care a fost principalul motiv al despărțirii

Author: Ana Filip
Actualizat: 20 mai 2023, 19:25
Foto(5)

Bianca și Alexandru și-au spus adio! După o lungă perioadă de frământări, concurentul a decis să pună capăt relației lor! Iată ce detalii uluitoare au ieșit la iveală! „Sănătatea mea se duce în jos! Și vreau să ies din emisiune! Vreau să fii fericită cu sau fără mine”

Concurenții din Casa iubirii au venit dornici să își caute jumătatea în cadrul show-ului pe care l-au considerat că fiind o experiență senzațională ce le-ar putea schimbă radical viață. Însă unii dintre ei au intrat în emisiune cu sufletul încă nevindecat complet după ultimele relații care s-au încheiat cu puțin timp înainte de a veni în Casa iubirii, pentru a-și caută o altă pereche. Este și cazul lui Alexandru, care în ciuda faptului că s-a apropiat și treptat s-a îndrăgostit de Bianca, în cele din urmă tânărul a realizat faptul că sufletul lui încă nu este complet vindecat de

anumite răni ale trecutului și încă se simte destul de confuz. Frământările și frustrările acumulate în ultima perioadă pe acestă temă l-au adus pe Alexandru într-o situație delicată și în ceea ce privește starea lui de sănătate, astfel a decis că cel mai nimerit lucru este să pună punct relației sale cu Bianca pentru a-i fi mult mai ușor să iasă din emisiune.

Lacrimi și regrete în Casa iubirii! Alexandru a luat o decizie crucială! „Vreau să te las liberă, să fii fericită”

În ediția de astăzi a emisiunii Casa iubirii, camera roșie s-a transformat pentru câteva minute în camera de tortură pentru Alexandru, care a trecut prin cele mai dificile momente din viață lui, deoarece s-a văzut nevoit să găsească forță interioară de a-i putea spune partenerei sale că își dorește să pună capăt relației lor.

Vizibil afectat și emoționat peste măsură, Alexandru a mers în camera roșie, unde a așteptat venirea Biancăi pentru a-i comunica decizia lui crucială și dureroasă pentru amândoi.

Văzându-l atât de trist, Bianca a fugit într-un suflet în camera roșie fără să își imagineze ce avea să o aștepte. Concurenta a încercat să îl calmeze și să îl consoleze pe Alexandru, sugerându-i să se adune și apoi să îi spună tot ceea ce are pe suflet.

În cele din urmă, tânărul a găsit puterea de a-i mărturisi Biancăi faptul că starea lui de sănătate se agravează pe zi ce trece și de aceea se vede nevoit să le ceară colegilor lui să îl nominalizeze pentru a pleca acasă cât mai curând, însă

acest lucru îl doboară pentru că va fi nevoit să se despartă definitiv de Bianca. Tânărul i-a dezvăluit că se simte nesigur pe relația lor și cel mai nimerit ar fi că ei să pună punct final relației lor. Bianca a izbucnit în lacrimi deoarece încă mai speră că lucrurile să se rezolve între ei și să își construiască relația mai departe, însă vestea lui Alex a șocat-o.

Alex: Nu am spus asta, dar mă simt din ce în ce mai rău! Eu în legătură cu tot ceea ce se întâmplă și afară și aici cu tot! Cât de greu este! Chestia asta cu sănătatea e că mă simt din ce în ce mai rău! Și din cauza stresului și a tot! Și a început să mi se degradeze sănătatea din ce în ce mai tare! Sănătatea se duce din ce în ce mai mult în jos și am început să am din ce în ce mai multe repercusiuni fizice, am insomnii, îmi

e greață, am probleme cu stomacul, mi-au apărut multe pete pe corp! Și tot ceea ce se întâmplă e foarte copleșitor pentru că eu țin la tine și m-ai făcut cel mai fericit om! Și îmi e foarte greu, dar în momentul asta din cauza sănătății mele...

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Bianca: Ce se întâmplă?

Alex: Nu vreau să-ți provoc și ție acest rău și sper că mă vei putea înțelege!

Bianca: Ce îmi provoci rău? Mă enervezi și atât!

Alex: Vreau... Sper că mă poți înțelege! Aș vrea să ne despărțim!

Bianca: De ce?

Alex: Pentru că vreau să plec din casă și vreau să te las liberă și vreau să fii fericită!

Citește și: Răsturnare uluitoare de situație în Casa iubirii! Alexandru va lua o decizie devastatoare! „Îmi pare rău!” Concurentul va izbucni în lacrimi în fața Biancăi!

Citește și: Bianca și Alex, tensiuni de proporții în Casa iubirii! Concurentul și-a exprimat din nou dezamăgirea față de gesturile iubitei sale! Bianca a criticat aprig reacția lui Alex! „Eu sunt dezamăgită că ii dai satisfacție”

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?