LACRIMI SI SUFERINTA. Ucrainenii separatisti isi plang mortii!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:06

Dupa lupte insangerate, ucrainenii separatisti isi plang mortii! Nimeni nu are, insa, prea mult timp sa jeleasca!

Rusia nu-si retrage trupele de la frontiera cu Ucraina, in timp ce NATO si-a trimis mai multe nave si avioane de razboi in tarile aliate, printre care si Romania. Printre gloante si lupte violente, ucrainenii separatisti si-au inmormantat fiii si fratii cazuti pe campul de batalie din regiunea estica a tarii. Batrani, militari, tineri, cu totii au lasat vrajba deoparte si s-au rugat la o biserica din Slaviansk pentru cei care-au pierit.

Lacrimile varsate i-au inversunat si mai tare! Acum, separatistii din estul Ucrainei par mai hotarati ca niciodata sa se „rupa” de Ucraina. Iar luptele dintre prorusi si trupele de la Kiev au fost reluate azi-noapte. Un soldat ucrainean a fost grav ranit, dupa ce aproape o suta de separatisti au luat cu asalt o baza militara din apropierea orasului Slaviansk.

Atacatorii au deschis focul cu arme automate, mitraliere si au aruncat grenade in baza militara a compatriotilor ucraineni.

Din fericire, soldatul impuscat a scapat cu viata. Oficialii de la Kiev sustin ca liderul insurgentilor a fost un militar rus, iar motivul pentru care le-au atacat baza a fost sa puna mana pe armament.

Nici Kiev-ul nu cedeaza! Azi-dimineata, la ora trei, trupele ucrainene au preluat controlul asupra Primariei din orasul Mariupol, un oras care de saptamani la rand a fost controlat de razvratiti. In timp ce Ucraina da in clocot, NATO pare sa se pregateasca de ce e mai rau! Tarile aliate si-au scos armamentul din dotare in zona baltica.

Franta si-a trimis patru avioane de vanatoare tip Rafale, care vor survola tarile baltice. Acest tip de avion multirol este foarte agil si, in acelasi timp, capabil sa execute simultan mai multe comenzi. 64 de milioane de Euro costa un astfel de avion de lupta. Avioanele franceze isi vor incepe misiunea duminica, atunci isi vor lua zborul de pe o baza militara din Polonia.

##VIDEO110259##

Si Romania intra in schema NATO! Alianta Nord-Atlantica a trimis deja cateva avioane AWACS.

Aceasta aeronava este una special creata pentru cercetare si alarmare si poate detecta avioane, nave si vehicule de la mare distanta.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

De asemenea, aparatul poate controla spatiul de lupta prin comandarea altor avioane aflate la sol ...sa atace. Poate detecta un avion de la o distanta de patru sute de kilometri si poate controla o suprafata impresionanta.

Spre exemplu, 3 avioane AWACS pot acoperi intreaga Europa Centrala.

De asemenea, Distrugatorul american USS Donald Cook, nava franceza de recunoastere Dupuy de Lome si fregata USS Taylor continua exercitiile in Marea Neagra. In timp ce NATO face pregatiri intense in jurul Ucrainei, Rusia nu cedeaza!

Vladimir Putin nu si-a chemat nici acum trupele de la frontiera cu Ucraina acasa, in ciuda amenintarilor reprezentantilor Uniunii Europene cu sanctiuni.

Oficialii NATO spun ca forta plasata de Rusia la granita cu Ucraina este destul de mare, este bine echipata si chiar pregatita sa invadeze Ucraina.