Lacrimi și tristețe fără margini pentru celebrul Akın Akınözü! Îndrăgitul actor și-a pierdut mama și trece prin momente cumplite! Renumita actriță Özlem Akınözü s-a stins din viață la doar 59 de ani

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 iul 2024, 19:09

Akin Akinozu, la priveghiul mamei sale

Sursa: gecce.com.tr

Mama actorului Akin Akınözü s-a stins din viață! Celebra actriță Özlem Akınözü a pierdut lupta cu teribila boală de care a suferit în ultimii ani și a lăsat în urmă multă tristețe și durere pentru unicul ei fiu!

Akin Akinozu are doar 33 de ani și cu toate acestea se numără printre cei mai apreciați actori ai momentului în Turcia. În cei aproape zece ani de activitate pe platourile de filmare, tânărul actor a dovedit un talent desăvârșit, o carisma aparte și o pasiune uriașă pentru profesia aleasă. Publicul din România l-a cunoscut în anul 2021, când a jucat în serialul Hercai, în care a dat viață personajului Miran, care i-a adus cea mai mare reușită pe plan profesional.

De curând, îndrăgitul actor a trecut prin momente cumplite deoarece și-a pierdut mama.

Mama actorului Akin Akınözü s-a stins din viață! Celebra actrița Özlem Akınözü a pierdut lupta cu teribilă boală

Akin Akinozu a decis la vârsta majoratului să plece în America pentru a studia Facultatea de Matematici aplicate în cadrul Universitățîi Berkeley California, unde a trăit vreme de șase ani, însă în cele din urmă a revenit în Istanbul și destinul l-a adus pe urmele mamei sale, marea actrița Ozlem Akinozu, considerată una dintre cele mai apreciate actrițe din generația de aur

a cinematografiei turcești.

De curând, celebrul actor a trecut prin cea mai grea și dureroasă perioada a viețîi sale, deoarece mama lui s-a stins din viață la doar 59 de ani, după o lupta aprigă cu un cancer extrem de agresiv. În ziua înmormântării, Akin Akinozu a avut alături rude apropiate dar și mulți colegi de breaslă, care au ținut să îi aducă un ultim omagiu regretatei Ozlem Akinozu.

Hande Erçel, a cărei mamă a fost doborâtă de cancer cu ani în urmă, i-a fost alături lui Akın Akınözü în cea mai dificilă zi a vieții sale. Au mai fost alături de el: Bige Önal, Serkan Çayoğlu, Talat Bulut, Bensu Soral, Burcu Özberk.

Citește și: Akin Akinozu, protagonistul serialului Hercai, despre modul în care și-a început cariera în actorie! "Destinul este scenariul vieții noastre"

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

Akin Akınözü, ascensiune spectaculoasă pe plan profesional

Akin Akinozu s-a născut în anul 1990, în Ankara, într-o familie celebra, deoarece mama să, Özlem Akınözü, era deja considerată una dintre cele mai talentate și apreciate actrițe ale Turciei, iar bunicul lui s-a numărat printre primii prezentatori de radio.
În ciuda faptului că familia lui l-a îndrumat spre actorie pentru a duce mai departe meseria mamei sale, după absolvirea liceului, Akin Akinozu a hotărât să își urmeze marea pasiune, matematică, astfel că a decis să studieze în acest domeniu în America, unde s-a înscris la Facultatea de Matematici

aplicate la Universitatea Berkeley California, acolo unde a și locuit vreme de șase ani.

Citește și: Ea va fi noua parteneră a fermecătorului actor Akin Akınözü, în cel mai recent proiect al său! Este considerată una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe din Turcia!

Odată cu revenirea în Istanbul, Akin și-a reamintit de dragostea pentru actorie insuflată de mama lui în anii anteriori și a decis să urmeze cursurile unei școli private de teatru, iar în anul 2014, Akin Akinozu a fost cooptat în primul lui

proiect cinematografic, și a jucat primul rol în filmul "Azrail" și un an mai târziu, a primit un nou rol important în serialul Kosem. Au urmat apoi alte câteva proiecte de televiziune importante care i-au adus un succes răsunător și l-au propulsat printre cei mai apreciați actori tineri din Turcia.

 

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!