Lacrimile Lorenei îl lasă rece pe Radu: „N-am înțeles nimic”. Ionuț sare în apărarea concurentei, după ce acesta se preface că a adormit în timp ce Lorena explica ce o apasă

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 16 iun 2023, 19:03

Cristina a intervenit și a spus că s-a simțit deranjată de faptul că, la hotel, este mai apropiată de Ambra

Sursa: Captură Video

Lorena a izbucnit în lacrimi, deoarece a simțit că este pusă la zid în urma unei situații care o avea pe ea în centrul atenției și care nu a fost înțeleasă corect. În timp ce încerca să explice ceea ce o deranjează, Radu a început să o ironizeze.

Lorena a fost acuzată că are un comportament diferit față de Ambra, fiind mai sociabilă la hotel, lucru ce a deranjat-o pe aceasta. Concurenta a ținut să motiveze răspunsul acid pe care i l-a oferit Ambrei, la fel și motivul pentru care a început să plângă.

Lorena a început să plângă, iar Radu a fost total neimpresionat

Lorena a început să plângă, menționând că lacrimile ei din ultima perioadă nu au fost cauzate de o posibilă eliminare, ci de anumite sentimente care o încercau.

Atunci când a început să dezvolte situația, s-a lovit de anumite comentarii din partea colegilor.

„Votați pe cine vreți, asta am spus-o și ieri, dar eu nu am plâns din cauza unui simplu vot. Pur și simplu, eu sunt o fire foarte diferită față de persoanele pe care le am în jurul meu și eu sunt foarte sensibilă.

Citește și: Gelozia se instalează în Casa Iubirii! Radu privește mâhnit cum Alexandru o ia în brațe pe Cristina, vineri, 16 iunie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Eu m-aș simți prost ca cineva să fie în camera roșie cu mine și să nu se simtă comod, să fiu eu vinovata stării lui neplăcute”, a precizat Lorena.

Cristina a intervenit și a spus că s-a simțit deranjată de faptul că, la hotel, este mai apropiată de Ambra, dar, în emisiune, nu are același comportament față de ea și este de părere că își dorește ca toate camerele să fie îndreptate asupra ei.

„Nu am vrut să răspund, pentru că simțeam că voi începe să plâng și sunt sătulă să plâng și nu îmi place să plâng. M-am întors într-un fel, să dau spate fetelor, să nu iasă lacrimile. Tu m-ai întrebat de vreo două ori și m-am ridicat, pentru că nu am vrut să dau curs unei drame.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ți-am răspuns urât, e adevărat, mi-am cerut scuze pentru asta, pentru că, în general, când eu sunt nervoasă, nu știu să mă controlez și prefer să plec, să mă liniștesc, să pot să revin cu un răspuns”, a mai declarat Lorena.

Ionuț și Bianca sar în apărarea Lorenei

Văzând reacțiile lui Radu și fiind foarte deranjate de acestea, cei doi concurenți își spun punctul de vedere, dar Radu pare să nu înțeleagă unde a fost problema.

„OK, OK. N-am înțeles nimic. Esențialul era că nu ai plâns pentru camere ”, a răspuns Radu, dând de înțeles că nu este deloc interesant de explicațiile Lorenei și despre discuțiile care au luat naștere mai târziu, din această cauză.

„Bine, bine, gata, stop, te rog! Am înțeles!”, a revenit Radu, la fel de neinteresat.

Bianca, deranjată de reacțiile acestuia, a intervenit: „Radu, dar noi, când ascultăm discuțiile voastre, astea infinite, cu Robert?”.

Citește și: Robert fuge să vadă ce a pățit Mihaela, în casa fetelor: ”Nu mai plânge, te rog” Ce o neliniștește pe concurentă

„Gata, am înțeles. Ai plâns, pentru că ești sensibilă și nu pentru camera. Era mai simplu de explicat decât orice”. Ionuț a intervenit și el, spunând că s-ar fi simțit penibil, dacă ar fi explicat o situație, precum Lorena și cineva l-ar fi întrerupt.