Lacul Bicaz, o destinatie ideala pentru mini vacanta de 1 Mai VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:22

Vacanta de 1 Mai se apropie cu pasi repezi! Proprietarii de hoteluri din toata tara isi asteapta turistii cu oferte de nerefuzat. Una dintre destinatiile ideale pentru o asemenea mini vacanta ar putea fi Lacul Bicaz.

Lacul Bicaz sau marea dintre munti cum i se mai spune, poate fi locul perfect unde sa va petreceti minivacanta de 1 Mai. Deja hotelierii din zona se pregatesc sa-si intampine turistii cu tot ce au mai bun. Preturile pentru un sejur pornesc de la 500 lei. Ce poate fi mai frumos decat un peisaj de vis cand va treziti, dimineata. Puteti admira lacul si copacii infloriti fara ca privelistea sa ca goleasca buzunarele.
Linistea si relaxarea vor fi ingredientele de baza. Dupa o plimbare cu hidrobicicleta sau cu vaporasul pe lacul Bicaz, turistii sunt asteptati sa savureze cele mai bune bucate. Iar dupa o masa copioasa puteti alege sa faceti miscare pe cararile din inima padurii unde la tot pasul veti da de veverite jucause care cu siguranta va vor binedispune.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.