Lady Gaga, complet goala intr-un clip. Insa cantareata SOCHEAZA cu altceva! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2022, 21:30

Cantareata americana Lady Gaga a acceptat sa apara complet goala intr-un clip de promovare a unui proiect initiat de artista sarba Marina Abramovic.

 Lady Gaga promoveaza in videoclip Institutul Marina Abramovic (Marina Abramovic Institute/ MAI), o institutie din New York rezervata artelor si meditatiei, informeaza music-news.com.

Aceasta scoala neconventionala ii incurajeaza pe participanti "sa isi creasca nivelul de constientizare asupra propriilor experiente fizice si mentale", potrivit site-ului MAI.

Lady Gaga a adoptat "metoda Abramovic" aparent fara niciun fel de efort in acest videoclip de doua minute, intitulat "The Abramovic Method Practiced by Lady Gaga", care a fost postat miercuri pe contul MAI de pe platforma Vimeo.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Lady Gaga apare in pozitii bizare, intr-un decor uneori infiorator, adeoseori cu ochii acoperiti.

Insa ceea ce socheaza de aceasta data nu este nuditatea cantaretei, ci mai degraba vocea ei: coloana sonora a videoclipului este compusa dintr-o singura nota muzicala, pe care Lady Gaga o prelungeste, scotand un sunet gutural, cat mai mult (si mai tare) posibil.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.