Lady Gaga, obesedata de Michael Jackson. Ce vrea sa faca artista in memoria superstarului!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 04 nov 2020, 19:45

Lady Gaga este o admiratoare infocata a "regelui muzicii pop" si isi doreste foarte mult ca fosta resedinta a acestuia sa fie restaurata, informeaza femalefirst.co.uk.

 Michael Jackson, care a murit in urma unei intoxicatii acute cu propofol in 2009, a cumparat aceasta ferma de 1,2 kilometri patrati in anul 1988, pe vremea cand se afla in culmea gloriei. Celebrul cantaret american a operat o serie de modificari, incluzand pe acea proprietate un trenulet pe sine, o gradina zoologica si un parc de distractii. Instalatiile au nevoie de reparatii, dupa ce starul a inceput sa aiba probleme financiare.


"Lady Gaga e obsedata de Michael Jackson. A devenit buna prietena cu sora lui, La Toya, si isi doreste mai mult ca orice sa restaureze Neverland si sa aduca ferma la starea ei initiala", a declarat o sursa pentru tabloidul britanic The Sun.
"Copiii lui tin cu disperare ca familia Jackson sa nu renunte la casa in care ei si-au petrecut copilaria, sperand sa aiba posibilitatea sa se hotarasca ce sa faca cu ferma atunci cand se vor face mari.
Lady Gaga vrea sa ii ajute cu costurile financiare, cumparand o parte din proprietate", a adaugat aceeasi sursa.

Desi ferma Neverland a fost vanduta in 2008 grupului de investitii Sycamore Valley Ranch Company, cei trei copii ai megastarului- Prince, in varsta de 15 ani, Paris, in varsta de 14 ani, si Blanket, in varsta de 10 ani-, dar si mama starului, Katherine Jackson, detin in continuare o parte din proprietate.

Lady Gaga, in varsta de 26 de ani, a cumparat de curand 55 de costume si obiecte care au apartinut cantaretului Michael Jackson la o licitatie dedicata celebrului cantaret.

Lady Gaga a dezvaluit intr-un interviu recent ca se afla in negocieri avansate pentru a canta in deschiderea celor 50 de concerte din turneul "This is It" pe care Michael Jackson urma sa le sustina la Londra, incepand din iulie 2009.

Michael Jackson a murit la varsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, in urma unei "intoxicatii grave" cu propofol, un anestezic puternic utilizat in spitale si in clinicile medicale, pe care starul il folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.( sursa Mediafax)