Langosi cu branza proaspata de vaci

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 feb 2017, 00:16

Un desert cu care iti poti incepe dimineata!

Ingrediente

Faina 1 kg
Apa 600 ml
Drojdie proaspata 25 g
Sare
Branza proaspata de vaci 300 g
Oua 1 buc
Ulei pentru prajit 400 ml
Zahar pudra
Zahar vanilat


Mod de preparare

Se cerne faina, se dizolva drojdia in apa calduta (50 ml) si se amesteca cu 100 g faina.
Se lasa la dospit 10 minute.

Maiaua se framanta cu faina, restul de apa si sare pana se obtine o coca de consistenta moale. Se lasa la dospit.
Se portioneaza in bucati egale de circa 80 g. Bucatile de aluat se intind ca pentru placinta si se umplu in mijloc cu branza proaspata de vaci amestecata in prealabil cu un ou. Se lasa la dospit.
Se pune ulei intr-o tigaie, se prajesc langosile pe ambele parti.
Se scot pe un prosop de hartie.
Se pudreaza cu zahar pudra si vanilat si se servesc fierbinti.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.