Ingrediente
Pentru aluat:
Faina 1 kg
Lapte 400 ml
Smantana 200 g
Drojdie 25 g
Sare
Galbenus de ou 2 buc
Pentru umplutura:
Pulpa porc 500 g
Ceapa 1 buc
Rosii decojite in bulion 175 g
Usturoi 2 catei
Mozzarella 150 g
Ulei 30 ml
Galbenus de ou 2 buc
Mod de preparare
Se pregateste un aluat din ingredientele de mai sus.
Intre timp se spala carnea, se sterge cu un prosop de hartie, se taie cuburi mici.
Se pun intr-o cratita carnea, ceapa, usturoiul si uleiul si se inabusa.
Se adauga rosiile decojite in bulion si se lasa sa fiarba pana scade sosul.
Se raceste si se amesteca cu bucatele mici de mozzarella.
Se iau bucati de aluat, se intind sub forma de cerc, se umplu cu compozitia de carne.
Se unge marginea aluatului cu galbenus de ou si se formeaza semicercuri.
Se lasa la dospit 15 minute si se prajesc in ulei.
Se servesc fierbinti.