LANSARE iPhone 13. La ce oră începe lansarea Apple iPhone 13 din 14 septembrie 2021?

Autor: Amalia Georgescu
Noul iPhone 13 va fi lansat pe 14 septembrie 2021
Sursa: Unsplash

LANSARE iPhone 13. Află la ce oră va fi lansat noul model de iPhone, care sunt noutățile și ce ar trebui să știe cei care doresc să îl achiziționeze.

LANSARE iPhone 13. Luna septembrie este momentul așteptat de toți fanii Apple, având în vedere că în fiecare an, la început de toamnă, noul model de iPhone apare pe piață. Iată la ce oră va începe lansarea Apple iPhone 13 în România. 

LANSARE iPhone 13. Ora exactă la care începe lansarea noului model de iPhone

LANSARE iPhone 13. Data de 14 septembrie este momentul în care va fi lansată noua generație de iPhone.

Evenimentul va avea în centrul său lansarea noului iPhone 13. Prezentarea oficială a noului model se va face virtual, direct de la sediul Apple.

LANSARE iPhone 13. Prezentarea noului model de iPhone va putea fi văzută pe site-ul Apple, în aplicația Apple TV, dar și pe stream-ul live transmis pe YouTube. Fanii Apple din România vor putea urmări lansarea oficială a noului model iPhone 13 pe data de 14 septembrie 2021, începând cu ora 20:00. 

Citeste si: Când se lansează iPhone 13! Cum arată noul smartphone Apple și cât va costa

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

LANSARE iPhone 13. Ce îmbunătățiri a adus Apple noilor telefoane?

LANSARE iPhone 13. Apple își dorește să impresioneze din nou, astfel că au apărut informații potrivit cărora noul model de iPhone vine de la pachet cu o serie de îmbunătățiri. Se pare că ecranele de pe iPhone 13, dar și de pe restul telefoanelor, mai exact Pro și Max vor oferi o rată de refresh mai mare, dar vor avea și camere îmbunățite pentru a oferi fotografii la o calitate superioară. 

LANSARE iPhone 13. În ceea ce privește dimensiunea noilor modele, se pare că nu au fost făcute schimbări, ceea ce înseamnă că au fost păstrate dimensiunile de pe iPhone 12. 

LANSARE iPhone 13. O modificare importantă adusă de Apple noilor telefoane se pare că are legătură cu bateriile telefoanelor, dar și cu spațiul de stocare. Având în vedere că a fost îmbunătățită calitatea ecranelor, cei care au gândit iPhone 13 au decis ca și bateriile să aibă o capacitate mai mare, după cum urmează, potrivit libertatea.ro:

  • iPhone 13 Mini – 2.406 mAh
  • iPhone 13 – 3.095 mAh
  • iPhone 13 Pro – 3.095 mAh
  • iPhone 13 Pro Max – 4.325 mAh

Spațiul de stocare oferit de iPhone reprezenta o problemă, însă noile modele se pare că vor veni cu îmbunătățiri, astfel că iPhone 13 și iPhone 13 Mini vor avea ca opțiuni 128 GB, 256 GB și 512 GB, în timp ce pentru variantele iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max va exista și configurația de

1 TB spațiu de stocare.

LANSARE iPhone 13. Evident, având în vedere că noile modele de iPhone vor veni cu o serie de îmbunătățiri, există zvonuri potrivit cărora acestea ar putea fi comercializate la prețuri ceva mai mari decât s-a întâmplat până acum. Toate datele oficiale vor fi prezentate pe 14 septembrie 2021, începând cu ora 20:00, atunci când este programată lansarea noului iPhone 13. 

Citeste si: Avertisment pe WhatsApp! Milioane de utilizatori trebuie să fie foarte atenți la acest mesaj

 

Taguri: