Laptisoul de matca, elixirul frumusetii si al tineretii!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 18:46

Laptisorul de matca este, de departe, cel mai valoros produs al albinelor, contine vitamine si numeroase substante nutritive atat pentru organism cat si pentru piele.

##VIDEO100081##Folosit pentru hranirea puilor si mai ales a reginei albinelor, acest produs 100% natural este foarte bun si pentru om. Nu numai ca previne si trateaza o serie de afectiuni, dar are si un rol important in regenerarea organismului, fiind considerat pe drept cuvant, elixirul tineretii.

Cocktail de substante benefice
Laptisorul de matca este o substanta complexa, produsa de glandele salivare ale albinelor. Datorita bogatiei in vitamine, proteine si aminoacizi, regina supravietuieste peste 5 ani, pe cand albinele lucratoare au o durata de viata mult mai mica.

Tot acest aliment ii da posibilitatea reginei sa depuna 2.000-3.000 de oua in decurs de numai 24 ore. Care este compozitia acestui laptisor miraculos? In primul rand, contine vitamina B din belsug. Totodata, este singura sursa naturala de acetilcolina (hormon si neurotransmitator). Mai contine si vitaminele A, C, D si E (avand cele mai multe vitamine pe unitatea de volum), precum si minerale, enzime, 18 tipuri de aminoacizi, diverse bacterii saprofite si substante antivirale.
Este bogat si in carbohidrati, grasimi si acizi organici. in afara de apa, contine 14-18% substante proteice, 9-10% zahar, 1,7-5,7% grasimi, factori de crestere, microelemente si vitamine.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.