Larisa a fost cerută în căsătorie! Detalii picante oferite de fosta concurentă de la ”Casa Iubirii”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 16 apr 2024, 20:11

Larisa a părăsit ”Casa iubirii”

Sursa: Instagram: Larissa Groza

După eliminarea din ”Casa iubirii”, Larisa a făcut o serie de dezvăluiri incendiare. Fosta concurentă a recunoscut faptul că a fost cerută în căsătorie.

Larisa de la ”Casa iubirii” a fost cerută în căsătorie. Fosta concurentă a show-ului matrimonial a mărturisit faptul că cererea a avut loc în mediul online, însă nu a luat-o în serios.

Larisa de la ”Casa iubirii” a fost cerută în căsătorie

Larisa este în centrul atenției de când a părăsit emisiunea "Casa iubirii", în urmă cu o săptămână. După eliminare, aceasta a făcut o mărturisire neașteptată în cadrul jocului "Am/N-am" la Kanal D2, provocând stupoare în rândul telespectatorilor și al susținătorilor săi.

Citește și: Ce s-a întâmplat, de fapt, între Larisa și Patrick! Marinel, fost concurent în Casa Iubirii, i-a dat de gol pe cei doi: „I-a plăcut de ea, dar..”

Fosta concurentă a mărturisit că a fost cerută în căsătorie online, cel mai probabil cererea venind din partea unui fan înfocat al emisiuni. Larisa nu a reușit să-și găsească dragostea nici în al doilea, dar nici în al treilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”.

Cu toate acestea, fosta concurentă nu se grăbește în găsirea unui iubit, ci preferă să aștepte persoana potrivită.

Reporter: Am/N-am primit cel puțin o cerere în căsătorie online, după experiența din ”Casa iubirii”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Larisa: Am!

View this post on Instagram

A post shared by KANAL D2 (@kanald2)

Cum s-a schimbat viața Larisei Groza după emisiunea ”Casa iubirii”

Larisa, fosta concurentă a emisiunii "Casa Iubirii", a dezvăluit cum i s-a schimbat viața după participarea la show-ul matrimonial. Deși nu și-a găsit marea dragoste, fosta concurentă susține că această experiență i-a adus o serie de avantaje.

Larisa a mărturisit în platoul emisiunii ”Follow us”, că a devenit mult mai puternică și mai curajoasă.

Fosta concurentă adoră plimbările în aer liber, iar acum are suficient timp pentru a ieși cu vechii ei prieteni. Pasionată de mișcare și nutriție, Larisa a mărturisit că a început să mănânce din nou sănătos, ba chiar să gătească zilnic, lucru pe care nu-l putea face atunci când se afla în emisiune.

Citește și: Ce face Larisa Groza după eliminarea din “Casa iubirii”: „Mi-a adus foarte multe avantaje”. Fosta concurentă a dezvăluit și care este cel mai mare regret al său după show-ul matrimonial

„Casa iubirii mi-a adus o grămadă de avantaje. În primul rând, mă consider mult mai puternică după experiența asta și consider că sunt puțin mai curajoasă. Mi-a adus foarte multe avantaje, foarte multe beneficii prezența mea în ”Casa iubirii”. În prezent, mă consider puțin mai liniștită, mi-am reluat viața, am început să ies mai mult în aer liber, să mănânc mai sănătos. Am revenit la viața mea de înainte de ”Casa iubirii”. Îmi place foarte mult să gătesc, evit mersul la restaurant, ies foarte mult cu prietenii mei în oraș”, a spus Larisa Groza, în cadrul emisiunii ”Follow us”.

Frumoasa șatenă a povestit care este singurul băiat din emisiune care i-a atras atenția:

Singurul băiat care mi-a plăcut, real vorbind, din aproape toate punctele de vedere, a fost Patrick, dar dacă ar fi să spun pe cine am considerat cel mai sincer, din punctul meu de vedere, cel mai sincer, cel puțin față de mine a fost George, doar că nu am simțit compatibilitatea de care au aș fi avut nevoie, nu știu cum să explic chestia asta. Eu simțeam că eu sunt mai tare, mai puternică și mi se părea că eu aș prelua orice situație și nu-mi doresc asta'', a mai zis Larisa in podcastul lui Ionut, fostul concurent din Casa Iubirii