Larisa a izbucnit în lacrimi din cauza lui Ionuț, astăzi in Casa iubirii! „Aș face ce simt” Imaginile cu Ionuț și Anca în ipostaze apropiate au deranjat-o teribil! Iată cum a reacționat concurenta! 

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 oct 2022, 17:09
Foto(5)

Lacrimi de gelozie și regrete în Casa iubirii! Larisa a vărsat lacrimi amare pentru Ionuț! 

După ce Raluca a fost eliminată în cadrul celei mai recente Gale a emisiunii Casa iubirii, în locul ei a intrat o nouă concurentă, Raluca. Încă de cum a pășit în emisiune, Anca a mărturisit că a venit pentru a-l cunoaște pe Ionuț, în ciuda faptului că fosta lui iubita, Larisa se află încă în casă. Odată cu intrarea Ancăi în Casa iubirii, Larisa a început să fie dominată de gelozie cruntă și mai mult decât atât a recunoscut că faptul că mai are încă sentimente pentru Ionuț.

În ediția de astăzi, cei doi foști iubiți s-au reîntâlnit în și s-au îmbrățișat din nou, semn că relația lor ar mai avea o șansă dacă ei ar lăsa orgoliile deoparte. 

Larisa a izbucnit în lacrimi din cauza lui Ionuț! „Aș face ce simt”

Larisa și Ionuț trec printr-o perioada extrem de dificilă deoarece au realizat după câteva săptămâni de la despărțire că mai încă sentimente unul pentru altul și că relația lor ar putea fi reluată oricând, însă le lipsește curajul și nu își pot călca peste orgoliu. 

În ediția de astăzi, Ionuț și Larisa au cerut în același timp permisiunea de a se putea revedea, iar dorința le-a fost îndeplinită. Astfel, aceștia s-au întâlnit în casă băieților, acolo unde nu s-au putut abține și s-au îmbrățișat și au schimbat câteva replici. 

După revedere, Larisa și Ionuț au fost întrebați pe rând cum au perceput întâlnirea și ce anume au simțit.

Pe de o parte, Larisa a mărturisit printre lacrimi, faptul că a deranjat-o atitudinea Ancăi și simte că îi spune ceva din interior să intervină și să îl recupereze pe Ionuț, însă în același timp ceva o oprește să ia această decizie. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Pe de altă parte, Ionuț a recunoscut și el că s-a bucurat să o strângă în brațe din nou pe Larisa și mai mult decât atât a spus că atâta timp cât va fi

în casă o va susține până în pânzele albe pentru a merge înainte. 

Citeste si: Ionuț, decizie dureroasă în privința Ancăi, noua concurentă din Casa iubirii! „Nu pot oferi ceea ce oferi tu” Iată cum a reacționat tânăra și ce măsuri a luat Larisa între timp!

Citeste si: Exclusiv! Ce legătură are Natalia cu Emanuel de la Casa Iubirii. Ce dezvăluiri a făcut fosta concurenta din show-ul matrimonial

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?