Larisa a mers la Poliție! Concurenta de la Casa Iubirii e hotărâtă să își facă dreptate singură după ce a fost calomniată

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 22 feb 2024, 14:08

Larisa de la ”Casa iubirii”

Sursa: Instagram: Larisa Groza

Larisa de la ”Casa iubirii” este hotărâtă să-și facă dreptate singură. Concurenta vrea să le demonstreze tuturor că acuzațiile aduse în mediul online nu sunt adevărate, iar cei vinovați să plătească.

Larisa Groza, concurentă în emisiunea "Casa iubirii", s-a confruntat cu un val de zvonuri răutăcioase în mediul online, care au dus la afectarea imaginii sale atât în emisiune, cât și-n viața personală. Aceste speculații nu au fost pe placul tinerei, care a ales să abordeze situația cu hotărâre și transparență. Larisa a reacționat cu indignare, susținând că este nevinovată și că aceste acuzații false îi afectează reputația, motiv pentru care a mers direct la Poliție.

Concurenta este hotărâtă să-și facă dreptate singură

Larisa de la ”Casa iubirii” este extrem de afectată în urma unor zvonuri apărute în mediul online. Blondina a fost asociată, de către anumite persoane din online, cu un bărbat necunoscut. Concurenta a abordat acest subiect în emisiune și a mărturisit faptul că relația celor doi a fost una strict profesională și că aceste zvonuri îi afectează atât imaginea ei, cât și a persoanei în cauză. 

Pentru a nu lăsa loc de interpretări și pentru a face dreptate, Larisa a mers direct la Poliție, fiind hotărâtă să descopere cine e persoana care a răspândit aceste informații false. După ce va afla cine se află în spatele acelor pagini care au răspândit informația, Larisa este hotărâtă să le dea în judecată pentru defăimarea imaginii și pentru calomnie.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: Larisa, mărturisiri neașteptate despre Patrick! „Eu m-aș îndrăgosti foarte tare!” Ce se întâmplă de fapt în sufletul concurentei?

„După cum v-am promis am decis să lămuresc acea situație creată în mediul online, despre acele acuzații împotriva mea, acuzații false. Am venit astăzi să aflu cine este în spatele paginii respective de Instagram, iar după ce voi primi această informație, vreau să știți că îi voi da în judecată pentru denigrarea și defăimarea imaginii mele.

Și voi da în judecată și toate paginile care au dat curs acestei informații false și fără dovezi”, a spus Larisa de la ”Casa iubirii”, într-un video postat pe contul său de TikTok.

@larissagroza

M-ați făcut încă o dată să realizez cât sunt de puternică. Dumnezeu este Mare și binele învinge răul.

♬ sunet original- L A R I S A  G R O Z A

Larisa simte că a ajuns la capătul puterilor

Citește și: Larisa spune că Robert ar fi atins-o de mai multe ori, intenționat: „A fost de mai multe ori, nu doar o dată!”

Într-una dintre edițiile emisiunii ”Casa iubirii”, Larisa și-a deschis sufletul în fața colegelor sale, cărora le-a făcut câteva dezvăluiri uluitoare despre Patrick. Vizibil afectată de tot ceea ce i s-a întâmplat în ultima perioada în ”Casa iubirii”, Larisa le-a mărturisit fetelor că s-ar fi văzut îndrăgostită de el, chiar peste măsură, însă a menționat subtil că n-ar fi avut

deloc încredere în el, deoarece ar fi putut oricând să apară o altă fată și să își îndrepte atenția către ea. 

„M-aș îndrăgosti prea tare! N-aș mai vedea nici stânga, nici dreapta! Și probabil va apărea o altă fată... Nu că mă subestimez eu... mai interesantă pentru el, pentru cea ce el caută!”,   a fost mărturisirea făcută de Larisa.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.