Larisa a recunoscut că a părăsit emisiunea însărcinată! Un fost concurent a dat-o de gol și a spus adevărul despre plecare ei din ”Casa Iubirii”

Autor: Diana Bostan

Radu a vorbit despre sarcina Larisei

Sursa: Instagram: Larisa Groza/Radu Nittu

Radu de la ”Casa iubirii” a avut prima reacție după ce Larisa a anunțat faptul că este însărcinată. Iată ce dezvăluiri incendiare a făcut fostul concurent!

Larisa de la ”Casa iubirii” a surprins pe toată lumea cu vestea că este însărcinată. Fosta concurentă a publicat o fotografie cu burtica de graviduță, dar și cu partenerul său. Foștii concurenți ai emisiunii au reacționat imediat.

Radu de la ”Casa iubirii” a reacționat după ce Larisa a anunțat că este însărcinată

Larisa nu a reușit să-și găsească dragostea în ”Casa iubirii”, deși a luat parte atât în sezonul doi, cât și în sezonul trei al emisiunii.

De curând, fosta concurentă s-a afișat cu burtica de graviduță, iar acest lucru a stârnit un val de speculații în mediul online. Larisa a fost eliminată din competiție în urmă cu aproximativ trei luni, iar internauții s-au gândit că sarcina ar fi fost motivul pentru care aceasta și-a cerut atât de vehement eliminarea.

Citește și: Ce bolid de lux conduce iubitul Larisei Groza! Fosta concurentă de la „Casa iubirii” așteaptă un copil cu un tânăr înstărit

Fosta concurentă nu s-a afișat doar cu burtica de gravidă, ci și cu partenerul ei. Fotografie a stârnit un val de reacții în mediul online, atât din partea susținătorilor, cât și din partea unor foști concurenți. Radu, câștigătorul celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii” a felicitat-o pe Larisa, dar a făcut și o serie de dezvăluiri incendiare în cadrul unui live.

Fostul concurent a dezvăluit faptul că Larisa a aflat că este însărcinată cu o săptămână înainte de eliminare. Acesta a sărit în apărarea fostei sale colege și susține că dacă ar fi fost însărcinată în emisiune s-ar fi văzut și burta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

„Ea a aflat cu o săptămână înainte să fie eliminată. Clar, Larisa când a ieșit din emisiune nu avea burta. Fata aia a intrat pe live, fata aia a fost în față la eliminare, că s-a dat cadru mare pe ea, că a avut discuțiile pe care le avea. Acum două luni și jumătate, Larisa avea burtă? Nu avea burtă, nu? Sunt două luni și jumătate de atunci.

Larisa are trei luni de zile de când a fost eliminată. În trei luni de zile îți crește burta așa? Cum adică în primele luni nu se vede sarcina? Tot se vede ceva. Larisa avea talie de viespe, nu se vedea nimic”, a spus Radu în timpul unui live pe TikTok.

@emisiunitvro Restul videoclipurilor le găsiți pe emisiunitv 2, pe contul secundar #emisiunitv2 #casaiubiriiromania ♬ original sound- emisiunitv

Cine este iubitul Larisei de la ”Casa iubirii”

În postarea pe care a făcut-o alături de acesta, fosta concurentă nu a oferit prea multe detalii despre el, întrucât a ținut, mai mult, să le povestească internauților cum a evoluat relația lor și când a aflat de sarcină.

Citește și: Larisa este însărcinată! Fosta concurentă de la Casa iubirii s-a afișat cu burtica de gravidă

Însă Larisa nu a omis să-l eticheteze în postare pe viitorul tătic, alături de care, după cum se poate observa în fotografia cu burtica, se simte foarte fericită. Astfel, cu toții au aflat că pe iubitul ei îl cheamă Alex Cristian.

De asemenea, din numele lui de utilizator de pe Instagram (alex.cristian98), ne putem da seama că este născut în anul 1998, ceea ce înseamnă că are vârsta de 26 de ani. Acesta este mai mare cu patru ani decât Larisa, care este la frumoasa vârstă de 22 de ani.

Alex pare să aibă o situație financiară foarte bună, întrucât pe pagina lui de Instagram există numeroase fotografii în care ține teancuri de bani în mână și în care apare la volanul unei mașini scumpe.