Larisa, adevărul despre relația cu Antoni: "Sunt de acord!" Concurenta regretă că a fost iubita lui George. Aflați ce se va întâmpla, sâmbătă, 7 octombrie, în Casa iubirii, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D  

Author: Diana Tilă

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc sâmbătă, 7 octombrie, la Kanal D. Larisa face declarații neașteptate despre Antoni și George.

Larisa a dat cărțile pe față și a spus ce se întâmplă, de fapt, între ea și Antoni! În plus, concurenta a dezvăluit ce moment din Casa iubirii ar vrea să schimbe: "Când am acceptat să fiu iubita lui George".

Citește și: Bianca și Ionuț au trecut la alt nivel al relației lor! Iată cum a reacționat Radu și ce acuzații a lansat la adresa celor doi concurenți! „Mie mi s-a părut totul plănuit!”

Larisa face declarații neașteptate despre Antoni și George

Ediția de sâmbătă, 7 octombrie, le va aduce telespectatorilor Casa iubirii momente de senzație, noi idile, întâlniri romantice, însă și multe situații tensionate și chiar conflicte aprige ce le produc dificultăți mai ales concurenților aflați deja într-un cuplu sau într-o perioada de cunoaștere.  

Larisa va da cărțile pe față și le va spune tuturor că nu se vede într-o relație cu Antoni, cel puțin în acest moment, spre dezamăgirea concurentului, care a încercat să se apropie de ea de când a pășit în Casa iubirii.

Citește și: Tensiuni aprige în Casa iubirii! Antoni a răbufnit și a lansat acuzații crunte la adresa Juliei! „Mai bagi o râcă între mine și Larisa!” Iată cum a reacționat concurenta și ce scandal de proporții s-a iscat

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Larisa:" Nu pot să mă pronunț acum, adică nu pot să zic că m-aș vedea într-o relație sau ceva de genul ăsta, dar am zis că sunt de acord

să ne cunoaștem.(...) Nu-mi place să repet, noi ne cunoaștem unul pe altu, dar aici termenul de cunoaște este altfel interpretat decât în afară''

De asemenea, Larisa va dezvălui în ediția de mâine că regretă momentul în care a acceptat să fie iubita lui George. Concurenta susține că nu a fost un moment potrivit și dacă ar putea, ar schimba acest lucru.

Totodată, în ediția de sâmbătă, 7 octombrie, dragostea va pluti în aer. Radu și Cristina vor avea parte de o întâlnire romantică în parc. Cei doi concurenți vor petrece momente de neuitat și se vor bucura de o plimbare cu barca.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de sâmbătă, 7 octombrie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.