Larisa, apropiere neașteptată de Florin, noul concurent din Casa iubirii! „Nu se știe niciodată ce se întâmplă!” Iată cum a reacționat Ionuț și ce a spus despre admiratorul fostei lui iubite!

Author: Ana Filip
Actualizat: 20 oct 2022, 19:27
Foto(5)

Florin îi face curte Larisei! Iată ce frământări s-au declanșat în sufletul lui Ionuț si cum a reacționat!

În prima ediției a acestei săptămâni, fetele din Casa iubirii au avut parte de o mare surpriză, deoarece un nou băiat a intrat în emisiune, după eliminarea lui Marian. Florin, noul concurent, a mărturisit încă de la prima lui întâlnire cu fetele faptul că a venit cu dorința de a-și găsi sufletul pereche și a mărturisit că dintre toate concurentele cea care i-a atras atenția și pe care și-ar dori să o cunoască mai bine este Larisa.

În ciuda faptului că Ionuț, fostul ei iubit se află încă în Casa iubirii, Florin a declarat că nu consideră acest lucru un impediment în calea unei posibile relații cu Larisa. 

Larisa, apropiere neașteptată de Florin, noul concurent din Casa iubirii! „Nu se știe niciodată ce se întâmplă!”

După ce în ediția de miercuri, Larisa și-a îngrijorat colegii și l-a pus pe jar pe Ionuț, după ce i s-a făcut brusc foarte rău și a trecut prin atac de panică, în ediția de astăzi, a emisiunii Casa iubirii, tânăra a avut parte de

o întâlnire cu Florin, care a venit din nou în casa fetelor, special pentru a purta o conversație de cunoaștere cu Larisa. Vizibil emoționat, tânărul a profitat de ocazie și a încercat să se apropie din ce în ce mai mult de Larisa, dându-i de înțeles că o place.

Citeste si: Florin este noul concurent din Casa iubirii! Carismaticul tânăr a mărturisit cine este fata care îl atrage cel mai mult și pe care își dorește să o cunoască!

Pe de altă parte, Larisa a păstrat pe cât posibil distanță și i-a mărturisit noului ei pretendent că nu se simte încă pregătită să înceapă o nouă relație, deoarece s-a despărțit recent de Ionuț, fostul ei iubit și încă mai suferă în adâncul inimii sale. Cu toate acestea, Larisa a subliniat și faptul că nu are de gând să se izoleze și i-a zâmbit discret carismaticului Florin. 

Florin: Vreau să stau de vorba cu ține! Să te privesc în ochi! 

Larisa: Stăm cu Andreea! 

Florin: Voiam să vin la ține! M-am plictisit acolo din moment ce știu că am ceva aici!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Larisa: Ești chiar simpatic! Ești foarte natural! Avem ce povești! Eu nu m-am dus cu gândul la o cunoașterea că posibil iubit! Nu se știe niciodată ce se întâmplă!

Florin: Cu pași mici faci lucruri mari! Nu trebuie să-ți impui, pentru că vine natural! 

Citeste si: Caravana “Casa iubirii” şi Andreea Mantea pleacă prin ţară, în căutare de noi concurenţi pentru celebrul reality show; află care sunt oraşele în care se va desfăşura castingul!

În ceea ce îl privește pe Ionuț, acesta a aflat cu stupoare despre apropierea dintre Larisa și Florin, dar și despre intențiile serioase ale noului concurent și a subliniat faptul că tânărul nu este genul ei. 

„Îți dau niște sfaturi să o agăți pe Larisa?(...) Nu este genul ei! Am o părere bună despre băiat dar nu mi se pare că este ceea ce caută Larisa!(...) Nu vreau să-i schimb părerea Larisei! Vreau să-l cunoască dacă simte să-l cunoască! Vreau să se apropie de el, dacă simte să se apropie de el!”, a spus Ionuț.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.