Larisa are de gând să revină în „Casa iubirii”? Ce decizie a luat tânăra după ce a reușit să-și pună gândurile în ordine: „Încerc să corectez anumite lucruri”

Autor: Diana Ghita

Larisa Groza a vorbit despre întoarcerea în „Casa iubirii”

Sursa: Instagram Larisa Groza

Recent, Larisa, fosta concurentă de la „Casa iubirii”, a vorbit despre o posibilă revenire în show-ul matrimonial. Tânăra a vorbit despre acest lucru la insistențele fanilor.

Chiar dacă a ieșit din „Casa iubirii”, admiratorii i-au rămas fideli Larisei. Aceștia nu s-au oprit din a-i urmări activitatea pe rețelele sociale și din a-i adresa diverse întrebări.

Ce a spus Larisa despre revenirea în „Casa iubirii” 

Fosta concurentă i-a ținut, și ea, pe urmăritori la curent cu evoluția ei în afara emisiunii și, de aceea, relația dintre ea și comunitatea pe care a strâns-o a rămas una caldă.

Multor oameni le-a plăcut parcursul Larisei în show-ul de la Kanal D, așa că majoritatea dintre ei sunt curioși dacă aceasta mai are de gând să revină pe micul ecran. Însă tânăra le-a spus, foarte hotărâtă, că nu mai vrea să se întoarcă în respectiva competiție.

„Nu o să mă întorc în «Casa iubirii»”,  a transmis Larisa, citată de WOWbiz.

Aceasta nu s-a rezumat doar la discuția despre întoarcerea în emisiunea matrimonială, ci a vorbit și despre aspecte mai profunde. Aceasta a încercat să găsească o explicație pentru acuzațiile nefondate care i-au fost aduse pe nedrept, în timp ce se afla în „Casa iubirii”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Anunțul emoționant făcut de Larisa de la ”Casa iubirii”: „Cea mai frumoasă experiență din viața mea”. Fanii au felicitat-o imediat

Larisa a înțeles de ce a avut parte de experiențe nefericite

În jurul Larisei s-a creat un adevărat scandal, pe baza zvonului precum că, în trecut, ar fi fost într-o relație cu un bărbat însurat, iar de atunci tânăra nu a mai avut liniște, întrucât multe persoane au început să o judece și să găsească mereu motive de ceartă cu ea, în cadrul competiției.

Toate aceste lucruri au avut repercursiuni și în mediul online, unde, în acea perioadă, a primit un val de reacții negative. Astfel, fata este de părere tumultul de evenimente neplăcute s-a produs din cauză că a avut de plătit o karma.

Citește și: Larisa, pregătită de căsătorie? „Mă mărit”. Anunțul făcut de fosta concurentă de la „Casa iubirii” pe rețelele sociale

„În viață nu primești nimic dacă nu meriți. Și ce am primit rău, probabil la rândul meu am făcut și eu rău cândva și mi s-a întors. Nu îmi este rușine să recunosc asta. Și eu am judecat oameni, și la rândul meu am fost acuzată. Și eu am acuzat oameni, poate pe nedrept, și la rândul meu, la fel.

Eu sunt conștientă de lucrurile astea și deseori încerc să corectez anumite lucruri ale caracterului meu, dar vă dați seama, uneori facem lucruri rele, să zic, așa, involuntar, dar eu, de cele mai multe

ori, încerc să nu. Eu consider că nu sunt un om cu suflet rău, adică nu aș face niciodată un rău voluntar cuiva”,  a explicat Larisa, conform sursei citate.