Larisa, criză de gelozie, după ce Ionuț se vede cu Alexandra în camera roșie! „Am văzut la un moment dat că ți-a pus mâinile aici” Aflați ce sfaturi va primi Larisa din partea Kingai, joi, 16 iunie, in Casa iubirii, de la 10:00 si 15:00, la Kanal D

Author: Ana Filip
Actualizat: 15 iun 2022, 20:30
Foto(5)

Larisa în pragul disperării după ce partenerul ei, Ionuț, se va întâlni cu Alexandra în camera roșie. Aflați ce reacții se vor stârni în casă fetelor.

După ce în cea mai recentă Gală a emisiunii Casa iubirii concurenta Natalia a părăsit competiția în urmă nominalizărilor făcute de colegii ei, au mai pășit în cadrul show-ului matrimonial un băiat, Odeh și o nouă concurenta, Nicoleta, care au făcut furori printre ceilalți concurenți. În ediția de miercuri, a avut loc o întâlnire romantică în camera roșie între noua concurentă Nicoleta și Sorin, pe care superba tânăra și-a dorit să-l cunoască mai bine, încă de cum a pășit în emisiune.

Cei doi tineri frumoși și-au stăpânit cu greu emoțiile și trăirile in cadrul primei lor întâlniri între patru ochi și au încercat să afle cat mai multe detalii. Rămâne de văzut dacă între Nicoleta și Sorin se va naște sau nu o idilă pe parcursul edițiilor viitoare. 

Larisa, criză de gelozie, după ce Ionuț se întâlnește cu Alexandra în camera roșie! „Am văzut la un moment dat că ți-a pus mâinile aici”

În ediția de joi, 16 iunie, în Casa iubirii se vor petrece noi momente pline de neprevăzut dar și răsturnări de situație uluitoare. Larisa va exploda de gelozie în clipă în care Ionuț se va întâlni în camera roșie cu Alexandra, care a afirmat în repetate rânduri că îl place, în ciuda faptului că acesta se află deja într-o relație.

Larisa este anunțată de colegele sale că Ionuț a intrat în camera roșie acolo unde a întâlnit-o pe Alexandra.

Însă și mai mare i-a fost mirarea Larisei în momentul în care a văzut că partenerul ei o și atinge pe frumoasa brunetă.

„Stai aici! E prima dată când putem să discutăm mai mult! Nu plec de aici! Mă dați afară și gata!”, spune Ionuț.

La ieșirea din camera roșie, Alexandra a înfruntat furia și gelozia Larisei, care i-a reproșat faptul că a acceptat întâlnirea cu Ionuț și mai mult decât atât a intrigat-o foarte mult faptul că Ionuț a atins-o în anumite părți ale corpului.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Fată, vino din camera roșie! Am văzut la un moment dat că ți-a pus mâinile aici”, spune Larisa.

Pe de altă parte, Kinga se arată și ea foarte indignată de comportamentul lui Ionuț și pare să o sfătuiască pe Larisa să ia o decizie radicală în privința partenerului ei.

„Cum adică, tu te joci cu sentimentele mele! Adio!”, spune Kinga.

Citeste si: Sorin, copleșit de emoții în camera roșie! Să fie oare Nicoleta fata care îi va pune capac: ”Mă intimidez”

Citeste si: Flavius a dat-o uitării definitiv pe Dori! Fostul concurent de la Casa Iubirii, primele detalii despre noua cucerire din India