Larisa de la "Puterea dragostei", aparitie inedita alaturi de sora sa! Iata cat de mult seamana si cat de bine se inteleg!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 ian 2019, 12:43
video Foto(8)

Larisa, fosta concurenta de la "Puterea dragostei" isi adora sora, alaturi de care petrece foarte mult.

Larisa s-a remarcat inca de la intrarea sa in emisiunea "Puterea dragostei", drept una dintre cele mai echilibrate concurente al show-ului. Pe toata durata sederii sale in competitie, aceasta a incercat sa nu intre in conflicte dure cu ceilalti concurenti, ci dimpotriva si-a controlat pe cat posibil reactiile si iesirile nervoase, pentru a nu atrage atentia prin lucruri urate. Desi a intrat in emisiune pentru a-l cuceri pe None, pe care il admira de acasa de ceva vreme, Larisa a trecut prin momente de  dezamagire profunda dupa ce a realizat ca intre ei nu s-a putut lega nimic, in ciuda faptului

ca au declarat in repetate randuri ca exista totusi o chimie care ii uneste si ii atrage. 

Dupa iesirea din competitie, Larisa a revenit in sanul familiei sale, unde a preferat sa petreaca mult timp alaturi de toti cei dragi, dar mai cu seama a simtit nevoia sa fie aproape de sora ei, Roxana, pe care o adora si pe care o protejeaza ca atunci cand era doar un copil, chiar daca timpul a trecut si amandoua sunt acum doua femei in toata firea.