Larisa de la "Puterea dragostei", aparitie inedita, fara pic de machiaj! Iata cum arata concurenta cu tenul natural si ce reactii a starnit printre fanii sai!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 sep 2020, 21:40
video Foto(4)

Larisa a reintrat de curand, in casa "Puterea dragostei" si formeaza un cuplu un Adrian.

Larisa s-a remarcat inca de la intrarea sa in emisiunea "Puterea dragostei", drept una dintre cele mai echilibrate concurente al show-ului. Pe toata durata sederii sale in competitie, aceasta a incercat sa nu intre in conflicte dure cu ceilalti concurenti, ci dimpotriva si-a controlat pe cat posibil reactiile si iesirile nervoase, pentru a nu atrage atentia prin lucruri urate. Desi a intrat in emisiune pentru a-l cuceri pe None, pe care il admira de acasa de ceva vreme, Larisa a trecut prin momente de  dezamagire profunda dupa ce a realizat ca intre ei nu s-a putut lega nimic, in ciuda faptului

ca au declarat in repetate randuri ca exista totusi o chimie care ii uneste si ii atrage. 

Larisa a recunoscut ca a inceput sa aiba sentimente pentru Adrian, iar cei doi isi traiesc frumoasa poveste de dragoste in interiorul competitiei. Inainte ca ea sa revina in casa, cei doi au petrecut destul de mult timp impreuna si chiar au facut mai multe fotografii. 

Citeste si: Alexandru, noul concurent de la "Puterea dragostei", foc si para! Ce s-a petrecut intre el si Alex Zanoaga, in spatele camerelor de filmat? Iata ce sfaturi a primit din parte lui Jador!

De curand, Larisa a publicat pe contul ei de socializare o imagine in care apare fara pic de machiaj. Desi in cadrul emisiuni, Larisa isi face aparitia mereu cu un ten impecabil si cu tinute moderne, aceasta a demonstrat fanilor sai ca arata foarte bine chiar si fara make-up.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Lavinia, momentul adevarului! Ce simte fata de Hamude? Iata ce dezvaluiri inedite a facut concurenta!


Complimentele nu au intarziat sa apara din partea sustinatorilor sai, la scurt timp dupa ce Larisa a publicat imaginea in care apare cu ten natural.

"Ești o frumoasa!", a scris un fan pe contul ei de socializare.

"Cea mai frumoasă te pup dulce de tot!", a adaugat un alt fan.