Larisa de la "Puterea dragostei" se reprofilează! Ce meserie încearcă acum, după ce a avut succes cu videochatul!

Autor: A.I.
Actualizat: 27 nov 2020, 21:25

Larisa de la "Puterea dragostei" a recunoscut că a făcut mulți bani din videochat. După plecarea din emisiune iubita lui Adrian se întorsese la vechiul job, însă pare că acum vrea să se reprofileze.

Larisa vrea să se lanseze în manele, așa că a intrat recent în studio pentru a înregistra o melodie care marchează debutul ei în lumea muzicii de acest gen, potrivit wowbiz.ro.

”Melodia se numeste Damelo, este o piesă balcanică și s-a filmat într-o locație exclusivistă din Bucuresti unde a mai filmat doar Alex Velea și care ne-a costat destul de mult. Am acceptat această colaborare deoarece mi-a plăcut vibe-ul melodiei, iar oamenii de care sunt înconjurată, respectiv artistul Zenys și soția lui sunt niște oameni wow.

Oricum, nu puteam să refuz ocazia și de aceea am acceptat! Îmi doresc să ajungă hit melodia pentru că are un mesaj foarte frumos de dragoste și nu este copiată, așa cum văd că fac tot felul de artiști”, a declarat Larisa de la ”Puterea Dragostei” pentru sursa citată.

Mai mult decât atât, a povestit, râzând, Larisa de la ”Puterea Dragostei”, pentru videoclip a apelat la calitățile de actor ale lui Adian, iubitul ei.

Doar că, recunoaște frumoasa blondină, la filmări, Adrian a... ”cedat”. ”Filmările au durat destul de mult, peste 10 ore, iar Adrian era foarte obosit. Așa că, la un moment dat, cum era el echipat pentru rolul pe care îl avea, a găsit o canapea și, îmbrăcat, a adormit acolo, ghemuit. M-a amuzat copios și, ca să îl lăsam să doarmă, am și modificat scenariul și nu l-am pus să mai joace în ultima scenă, că era prea obosit”, a mai spus Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Larisa de la "Puterea dragostei" se reprofilează! Ce meserie încearcă

Larisa și Adrian de la ”Puterea Dragostei” și-au asumat relația și vor să o ducă la următorul nivel, cei doi discutând, în repetate rânduri, în intimitate, despre căsătorie. ”Este un om lângă care îmi doresc să experimentez viața la un alt nivel și el știe cel mai bine să mă învețe ce înseamnă să fim o familie pentru că avem aceleași sentimente de iubire unul față de celălalt! Nu m-am gândit până acum să ma recăsătoresc  (dar el înainte de a fi iubitul meu, viitorul meu soț etc.,

îmi este un prieten - iar pentru mine acest lucru este foarte important pentru că pot vorbi cu el despre absolut orice, fără rețineri, și fără să cred că mă va judeca) însă noi vorbim destul de des despre acest subiect și cu siguranță se va întâmpla și nunta!!!   

Iar cei care ne comentează relația, care este una mult mai profundă decât ceea ce se vede, ar fi indicat să știe faptul ca o iubire sinceră niciodată nu poate fi descrisă prin cuvinte, ci doar timpul îmi va dovedi cuvintele spuse acum de mine”, a mai declarat

Larisa de la ”Puterea Dragostei” pentru sursa citată.

Larisa a făcut ani buni videochat și se reapucase de acest job!

”Am vrut să fac videochat glamour! Nu pun accentul pe nuditate, ci se bazează pe interacțiunea cu membri, pe relațiile interumane pe care le legi, pe termen lung, cu aceștia. Stăm de vorba ore în șir, povestim câte în luna și în stele (de obicei citesc foarte mult și asta mă ajută să pot discuta pe aproape orice temă), iar la final... mă bucur de venituri la care altele nici nu visează. Iar acest tip de interacțiune mie mi se potrivește de minune... Sunt multe modele care ajung să câștige 10.000 de dolari în 10 ture. Este foarte multă muncă, însă eu sunt o persoană ambițioasă și sunt dispusă să muncesc mult pentru a-mi atinge obiectivele. Mi se pare mult mai corect să lucrez la videochat și să îmi pot îndeplini toate dorințele! Am planuri mari: încă un apartament, vreau să îmi schimb mășina, îmi place enorm de mult să călătoresc, iar fără muncă nu le pot duce la bun sfârșit!”, declara anterior Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

”Banii sunt mulți. Adică, pentru mine, a fost o lună în care am câștigat și 30.000 de dolari. În trei ani, lucrând zi de zi, zece ore, am făcut bani mulți. Suficient de mulți pentru a-mi permite să îmi cumpăr un apartament, două mașini, iar în momentul în care am renunțat, să îmi deschid o afacere proprie, un salon de înfrumusețare. Și da, am mai rămas și cu bani suficienți...”, mai declara Larisa.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.